PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=161733}

Yamakasi 2: Synowie wiatru

Les fils du vent
2004
6,4 13 tys. ocen
6,4 10 1 12994
4,5 4 krytyków

Yamakasi 2: Synowie wiatru
powrót do forum filmu Yamakasi 2: Synowie wiatru

Nie wiem jak wy ale ja chętnie zobaczyłabym trzecią część.Kto jest ze mną?

1
Muza_2

tak fajnie, ale nie wiem czy wiesz, ale nie ma nawet części drugiej
Synowie wiatru to nie jest Yamakasi 2. To tylko polscy dystrybutorzy chcieli żerować na fanach Yamakasi i dlatego tak nazwali. Film nie ma nic wspólnego z 1 oprócz aktorów.

Luki

Serio? właśnie coś mi nie pasowało bo w jedynce głównym bohaterem był ten mulat, a w drugiej mój ulubiony Tango i w dodatku to nie był już Tango tylko Leo

Muza_2

Słyszałem o kontynuacji Yamakasi nawet widzialem coś w stylu zwiastunów ale ile w tym prawdy? Nie wiem... wydaje mi się ze to tylko plotki bo na pewno już byłoby głośno o tym filmie

Muza_2

Ja to bym z wielką chęcią zobaczył 3 część

Muza_2

no! 3 część byłaby genialna szkoda że nie ma może jeszcze nie wszystko stracone xD

Muza_2

jestem w 100% za Tobą . Film po prostu jest arcydziełem !

yokozuki

trzecie nie trzecia ja w każdym razie kolejną część z ogromną chęcią bym oglądnęła, bo prostu uwielbiam tego typu filmy

Taaak? To daj mi swój nr he ; p

Muza_2

Zawsze można samemu nakręcić taki film, wystarczą tylko umiejętności

Pietras3d

Hahaha :D Chcesz powiedzieć , że Ty te umiejętności posiadasz ? <lol2> Hahahaha :D

Muza_2

film gorszy niż 1 ale też mi się podobał. 3 część też był chętnie obejrzał ale nic o tym nie słychać ...

Muza_2

Jestem z Toba. Dla mnie 10/10. Chetnie obejrzalbym 3 czesc... Mam nadzieje, ze w koncu powstanie... Pozdrawiam ;)