PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1074}

Wygrane marzenia

Coyote Ugly
2000
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40610
4,7 11 krytyków
Wygrane marzenia
powrót do forum filmu Wygrane marzenia

Film fajniutki, taki lekki i przyjemny. Ale moje pytanie dotyczy ściezki dżwiękowej. ma ją ktoś może, wystarczą tytuły i wykonawcy. z góry dzięki.

pani_pasztetowa

o to to, podpisuje sie pod tym rekami i nogami ;) hm, tez szukam sciezki dzwiekowej:)

pani_pasztetowa

A! Wlasnie, jeszcze mam taka malenka prosbe :) *SojA* jezeli bedziesz tak mila to przeslij mi na moj email liste tych nut :) jezeli masz albo bedziesz miala, z gory wieeeeelkie dzieki ;]

pani_pasztetowa

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00004W1OR/104-4079375-2811947?v=g lance [www.amazon.com/exec/obi ...]

na tej stronce są wszystkie tytuły z soundtracka (nawet posłuchać można). ja mam już chyba wszystkie te piosenki:) tylko zdaje mi sie, ze nie ma tam tej jednej fajnej piosenki, ktora leciala w moemncie, kiedy violet pierwszy raz zaspiewala na barze razem z szafa grajaca, bo sie mala burda tam zrobiła... zna ktos jej tytul?:)

alice_2

Właśnie tej piosenki nigdzie nie ma ... Ale słowa całe nawet do niej miałam :D Ale już gdzies mi się zgubiły ..

alice_2

Elo!
No więc ta piosenka to :
Blondie " One Way Or Another"

pani_pasztetowa

tak ja mam:
leann rimes "the right kind of wrong","but i do love you","one way or another","can't fight the moonlight"
violet sanford"please remember"
inxs "i need you"
jak coś jeszcze to daj znać

pani_pasztetowa

dzięki wszystkim za pomoc, jesteście wielcy :)
pozdrawiam