Soundtrack miał właśnie dziś premierę. Oto lista piosenek:
01. Muse – Uprising
02. Black Eyed Peas – Someday
03. Muse – Supermassive Black Hole
04. The Kingsmen – Louie Louie
05. Gotan Project – Santa Maria
06. Gotan Project – Santa Maria
07. Scorpions – Rock You Like A Hurricane
08. Gotan Project – Diferente
09. Christophe Beck – Dolbys Con
10. The Sonics – Shot Down
11. Christopher Cross – Ride Like The Wind
12. Jose Reyes et Los Reyes – LAmour DUn Jour
13. Daryl Hall John Oates – Private Eyes
jesteś pewny, że obie piosenki Muse znajdują się na soundtracku? na żadnej innej stronie nie ma o nich słowa
Na pewno któraś z piosenek Muse znalazła się w zwiastunie emitowanym obecnie w naszej tiwi. Bodajże 'Uprising'.
No. i muse bez zmierzchu w tle! świetnie! nareszcie jakię normalny film.
http://www.musewiki.org/The_Resistance_media_use - tu pisze, że piosenka jest tylko na zwiastun. ale kto wie, musewiki może sie mylić...
http://www.musewiki.org/Black_Holes_and_Revelations_media_use - a tu nie ma mowy o tym filmie.
ale cóż. miejmy nadzieję. ;) Dalej Matt!
mnie sie wydaje, że Uprising które było w zwiastunie będzie tylko w nim, niestety.
dooookładnie! bo mnie osobiście już ta mjuso-tłajlajto mania męczy. cieszę się, że Matt z zespołem pnie się w górę, tylko szkoda, że akurat przez Twilight się to musiało zacząć. chociaż z drugiej strony chyba wolałam, jak nie byli aż tak znani, jak mieli prawdziwych fanów, a nie tłajlajto-fanów znających jedno Supermassive.. i jarających się, jak oni to kochają Muse. chociaż - wszystko dla ludzi (:
Sorry że post pod postem.... muzyka John'a Powell'a, spis utworów:
01. At The Airport
02. Rough Landing
03. Trouble On I-93
04. Running From Roy
05. Hostage
06. Car Ferry
07. To the Island of Love
08. In Austria
09. Galley Fight
10. Five Star
11. June Spies
12. He's A Spy
13. Rooftops
14. The Villa
15. Reunion
16. Bull Run
17. Going To Cape Horn? Take a Jacket
Czy ma ktoś może pojęcie jaka piosenka leci na końcu filmu kiedy odjeżdżają samochodem i jak zaczynają się napisy? Śpiewają ją kobieta i mężczyzna. Sprawdziłam w spisie tych piosenek, ale nie ma jej tutaj.
to raczej nie chodzi o tą, bo w Someday nie spiewa Fergie, a w tej piosence śpiewała jakaś dziewczyna.
to sobie zerknij chociażby na youtube, tam są koncertowe wersje na przykład. zresztą w napisach końcowych filmu ta piosenka jest oznaczona jako The Black Eyed Peas - Someday (Theme From Knight And Day). i wydaje mi się że to właśnie Fergie w niej śpiewa.
no rzeczywiście jednak to jest ta wersja koncertowa bo ta druga całkowicie się różni, dziekuje i pozdrawiam