PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10037918}
5,6 3,4 tys. ocen
5,6 10 1 3392
5,4 32 krytyków
Wrooklyn Zoo
powrót do forum filmu Wrooklyn Zoo

Cześć,
jest gdzieś dostępna piosenka z napisów końcowych? Nie mogę znaleźć informacji jak się nazywa.

Po za tym ludzie trochę otwórzcie umysł i przestańcie narzekać, ten film jest naprawdę dobry, a patrząc na to, że jest Polski to nawet jeszcze lepszy.

Jak ktoś nie oglądał gry o tron to na koniec pierwszego sezonu Król straci głowę - współlokatorzy powiedzieli mi jak oglądałem pierwszy odcinek, nie wierzyłem do czasu jak ją stracił, myślałem, że jak w Robin Hoodzie go uratują.

Miłego dnia i więcej uśmiechu na co dzień!

ocenił(a) film na 5
kla13

Cześć, 
na sam koniec Zora nuci, o ile się nie mylę, piosenkę Bielo Dugme - Drjurdevdan lub polską wersję Kayah/Bregović - Nie ma, Nie ma Ciebie. Pewnie jest jeszcze parę innych wersji. Co prawda nie jestem pewien czy podczas napisów końcowych nie leciał jakiś inny utwór :) 

Miłego i więcej uśmiechu! :)

DamianB

Podczas napisów końcowych leciał inny otwór, z tekstem "masz bardzo krótką linię życia", mocnym elektronicznym bitem i charakterystycznym kobiecym wokalem, niestety też nie mogę nigdzie tego znaleźć.

smolki5

Przekopałam prawie cały internet, ale też jej nie znalazlam :( tam jest m.in. tekst „ mamy takie same linie życia, zobacz obie są tak krótkie, ale kiedy je połączę świat otuli słońce”.

ocenił(a) film na 5
DamianB

Wydaje mi się że śpiewa ją Natalia Grosiak ale nigdzie nie można znaleźć tej piosenki

kla13

Cześć, piosenka to nowa wersja Ederlezi, romskiej pieśni, do której specjalnie tekst polski napisał reżyser, Krzysztof Skonieczny, aranżację zrobił Kuba Więcek, a ja ją wykonałam. Prawa do utworu pozwalają na wykorzystanie jej jedynie jako integralna część filmu, ale zapraszam na mojego tik toka @ozivoice gdzie wrzucam fragmenty z wykonania tej wersji w trakcie Męskiego Grania :)

OZI_18

Dziękuję za odpowiedź :)

OZI_18

A czy są jakieś szanse że ukaże się w internecie czy na streamingach?

ocenił(a) film na 8
OZI_18

Kurcze, a ja tak bardzo bym chciał usłyszeć tę piosenkę w całości ponownie.. Szczególnie jak po "otuli słońce" jak wjeżdża fajny bit!

OZI_18

dzięki, że dałaś znać. Twoje wykonanie jest przepiękne! Cudowny głos! Wspaniale by było, gdyby ta piosenka gdzieś się pojawiła, by można było słuchać i słuchać...