PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=345957}
6,6 195 tys. ocen
6,6 10 1 194631
5,4 51 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Czy efekty 3D są na tyle dobre, że warto iść na taką właśnie wersji czy raczej na płaską, bo nie ma różnicy?

ocenił(a) film na 8
theodred

nie ma żadnej różnicy, ja zapomniałam , że oglądam 3D

użytkownik usunięty
annikki27

Było kilka takich konkretniejszych momentów, może 4 - 5 w wyskakiwaniem czegoś z ekranu.

theodred

Nie ma roznicy, imho nie warto iśc na 3d

theodred

ok, dzięki wielkie, dobrze wiedzieć

ocenił(a) film na 9
theodred

Szkoda kasy na 3d.

ocenił(a) film na 8
theodred

Byłam na 2d i oglądało się fajnie. Mój brat był na 3d i mówił, że trochę się obraz rozmywał. Akcja dzieje się dość szybko więc chyba to nie odpowiedni film dla 3d. Chyba lepiej jednak iść na 2d i nie męczyć się w brylach.

ocenił(a) film na 6
hogator

Potwierdzam - akcja za szybka na 3d, męczarnia dla oka. Tak przy okazji: taki szybki montaż trochę sprzed 20 lat, kiedy często ciętymi scenami nadrabiali braki scenograficzne, choreograficzne i w efektach specjalnych.

ocenił(a) film na 8
theodred

Wg mnie efekty 3d były słabe i nie warto dopłacać.Gdyby nie okulary na nosie(btw. niezbyt wygodne) to przez większość czasu można pomyśleć,że się ogląda zwykłą wersję.

ocenił(a) film na 7
G92b

dobrze wiedzieć

theodred

Lepiej chyba na 2d nwm jak tobie ale mi sie bardzo oczy mecza jak mam wytrzymac w kinie 2 godzinie w tych okularach

theodred

Żałuje że byłam na 3D - zwłaszcza na początku filmu, gdy szybko zmieniają się kadry, nie idzie nic dostrzec, poźniej na szczescie było lepiej i nie odbierało przyjemności z seansu.

theodred

Nie polecam 3D, jak wspomniała Sharis - z początku to bardzo przeszkadza, potem mniej. Ogólnie można sobie spokojnie 3D odpuścić, a sam film dobry.

ocenił(a) film na 5
theodred

3D to badziew. Idź na zwykły pokaz. Zaoszczędzisz parę zeta a nic nie stracisz.