PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=382382}

Winda

Blackout
2008
4,7 3,4 tys. ocen
4,7 10 1 3444
3,0 2 krytyków
Winda
powrót do forum filmu Winda

Jak w temacie, czy warto oglądnąć ten film ?

ocenił(a) film na 6
rmvbhd

Czy ktoś co może powiedziec o tym filmie czy warto ?

ocenił(a) film na 6
rmvbhd

Film nie jest z najwyższej półki ale można spokojnie obejrzeć. Horrorem to on na pewno nie jest. Moja ocena 6-/10.

ocenił(a) film na 2
rmvbhd

Moim zdanie film jest bardzo słaby, ostatnie kilka minut jeszcze można oglądnąć, ale ogólnie film nie jest ani horrorem ani thrillerem, z fabuła słabiutko i widać, że reżyser za bardzo nie miał pomysłu, bo film trwa w sumie około 70 minut.

ocenił(a) film na 5
rmvbhd

Generalnie średniawka , nic nowego nie wnosi, od poczatku wiadomo kto będziew zagrożeniem. Troche niespójności.Ogólnie wg mnie 5/10

ocenił(a) film na 6
genocider

No właśnie, że nie wiadomo. Wybór tej a nie innej osoby (nie chcę tu spoilerować), to zdecydowanie wyjście poza schemat i jak dla mnie - małe zaskoczenie, które idzie na plus dla tego filmu.

SickMind

nie ogladalem tego filmu i tak sobie patrze czy by go obejzec piszecie ze nie jest zbyt fajny ale obejrze ;p

rmvbhd

Film, cóż.... Był ani powalający, ani ekscytujący, ani straszny. Można obejrzeć ;) Nie jest najgorszy, ale pozostanie po nim może tylko z jedna bardziej drastyczna scena.

ocenił(a) film na 7
rmvbhd

Jak dla mnie nie byl az taki tragiczny.
Ogladalam duzooooo gorsze.
Fajnie pokazane jest ze czlowiek ma 2 twarze ;)
I nic wiecej nie pisze bo jak ktos nie ogladal to nie bede mu tego psula :)

ocenił(a) film na 2
_Mika_a

a jak dla mnie to masakra. nudy, nudy, nudyyy ; < chcę o nim jak najszybciej zapomieć ;

ocenił(a) film na 8
rmvbhd

uważam że warto.
taki kolejny "american psycho". ogląda się nieźle.
widziałem dużo gorsze.
8/10

ocenił(a) film na 7
rmvbhd

Z początku taki sobie, ale od sceny w windzie się rozkręca, bardzo dobry filmik. 7/10

ocenił(a) film na 5
Eagle_

jak dla mnie nudny, za bardzo monotonny.

ocenił(a) film na 6
rmvbhd

Fim nie jest rewelacyjny, ale całkiem niezły. Widizałem dużo gorsze horrory - ode mnie 6+/10.

rmvbhd

Jak dla mnie 7/10. Film był ciekawy, z zainteresowaniem śledziłam losy bohaterów. Dobre zdjęcia, fabuła, w którą "wplątano" trzy historie obcych sobie ludzi, którzy ostatecznie spotykają się w tytułowej (w polskim tłumaczeniu ;) ) windzie, gdzie rozpoczyna się rozgrywka o wydostanie, a później - o przeżycie.

Jeśli chodzi o minusy to wydaje mi się, że "właściwa akcja" mogła się rozpocząć trochę wcześniej. Serwowana jest jednak na koniec co pozostawia pewien niedosyt.

Podsumowując: polecam :)