Film nie najgorszy, ale co się stało z twarzą tej kobiety? Przypomnijcie sobie chociażby Twistera. To był chyba rzeźnik nie chirurg plastyczny, koszmar.
Twister był kręcony 25 lat temu. Dziwne żeby aktorka miała być nadal piękna. Może po prostu nie przesadzała z operacjami plastycznymi tak jak inne aktorki.
Moim zdaniem po prostu się zestarzała i to bez ingerencji chirurgów. Dlatego już zbyt piękna nie jest,za to widać prawdziwą kobietę a nie kilogramy silikonu i botoksu
Moim zdaniem właśnie niestety była interwencja chirurga...
Skóra naciągnięte, bez zmarszczek, ale wygląda źle. To nie jest naturalne starzenie...
Oj raczej miała tych operacji. Gdyby nie, to widać by było normalne zmarszczki, a jej twarz wygląda, jak ściągnięta maska. I nawet, kiedy mówi, ledwo jej cokolwiek wychodzi. Ja jestem przerażona... Kolejna naprawdę piękna kobieta, która nie potrafi zestarzeć się z godnością.
A myślałem, że tylko ja to widzę. Ewidentnie chirurg coś tu grzebał. Pytanie tylko po co. Film spoko.
Wiesz co? Nie znam się, jestem facetem ale skoro już tak strasznie się ponaciągała to chyba powinna sobie powiększyć usta? Przecież niektóre mumie w Egipcie mają lepsze wargi. To wygląda koszmarnie. Wyschła kompletnie.
Mnie przypomina "Maskę" z Cher. Sorry, ale to już drugi film jaki z nią oglądam w ostatnim czasie i nie da się na nią patrzeć. Wygląda jak, z góry przepraszam za porównanie jeśli kogoś urażę, ale wygląda jak ofiara poparzeń. Straszne co z siebie zrobiła. A taka śliczna była w np. "czego pragną kobiety". W tym filmie ledwo usta może otworzyć, nie wspominam już o mimice.
Napewno nie powinna grać roli kochanki,bo wygląda bardzo staro,a Twister kręcono w 1996 roku
Hmm ale jeśli stosujemy botoks czy wypełniacze to twarz jest pelniejsza lub taka nalana( jeśli przesadzimy)a Helen ma zapadła twarz, moim zdaniem to wiek, ma taką a nie inną strukturę twarzy i być może w ten sposób się starzeje. Widać nad ustami i po policzkach czy powiekach, tam nic nie było robione, poza tym ona dużo ćwiczy, a mala ilość tkanki szczególnie na twarzy może mieć negatywny wpływ na wygląd. Ja obstawiam naturę. Najlepiej gdy aktorki, aktorzy pojawiaja się regularnie na ekranie wtedy ten upływ czasu jest mniej widoczny.
nie zgodzę się z tobą, ponieważ na co dzień mam odczynienia z ludźmi starszymi którzy starzeją się naturalnie , a ona wygląda jak po złych operacjach plastycznych które miały ją odmłodzić
ten rzeźnik ma na imię Czas, podobala mi sie w Czego pragną kobiety, glos ma przyjemny ogolnie slodka byla bo teraz to nie moja liga