Cztery laski jadą do Turcji na wycieczkę, jednak na granicy podrzucone do bagaznika zostają przez kilku panów z wąsami narkotyki. Trafiają do paki, gdzie są maltretowane przez strażników. Po kilku gwałtach mają dość i postanawiają uciec. A ponieważ umieją strzelac z Uzi i nie zawachają się obciąć strażnikom jajec, może im się to udać. Powodzenia dziewczyny.
Ja szukam filmu w którym jakaś kobieta trafia do tureckiego więznienia
Pamiętam jak jej współwięzniarki wpieprzyły
Była w ciązy straciła dziecko
Potem jakaś czołowa więzniarka miała do niej pretensje:Czemu nie mówiłaś że jesteś w ciązy
Ja chyba też szukam tego filmu, nie jestem pewien czy mamy na myśli ten sam, ale twój opis bardzo mi pasuje, nie było czasem jeszcze tak, że jej mąż próbuje ją wydostać z tego więzienia? Czy w ogóle nie jest to czasem film niemieckiej produkcji? Pamiętam jeszcze na 100%, że w końcowej scenie oni razem jadą w pociągu. Nigdzie nie mogę znaleźć nic na ten temat, kiedyś dawno oglądałem ten film, ale nie pamiętam tytułu...co robić?!
Nie rozumiem, a co by miała gazeta do tego filmu? Czego mam tam szukać? Przecież nie wpiszę takiego opisu?
NIE MOGE W TO UWIERZYĆ!!!!!! Tak, to ten film, po przeczytaniu Twojej odpowiedzi dostałem dreszczy a serce miałem w gardle!!! Nareszcie po tylu latach znam tytuł tego filmu!!!!!! DZIĘKI CI JAK NIE WIEM CO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiedziałem, że coś jest związane z Niemcami w tym filmie. To jest po prostu MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKI CI, ŻE W OGÓLE TU ZAJRZAŁEŚ!!!!!!!!!!!!! Wiem, że niełatwo gdziekolwiek znajdę ten film, ale samo to, że wiem czego szukam i znam wreszcie tytuł!!!!!
DZIĘKI CI IronMannn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tez bym chetnie obejrzał "CZerwoną gorączke". Podobnie jak inny podobny film z Lindą Blair - "Więzienie kobiet" z 1983.
Znalazłem taką stronę: https://wipfilms.net/women-in-prison-collection/red-heat/ i właśnie ściągam "Czerwoną gorączkę", ale nie wiem co z tego wyjdzie