PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=682170}
7,8 258 tys. ocen
7,8 10 1 258343
8,5 84 krytyków
W głowie się nie mieści
powrót do forum filmu W głowie się nie mieści

Teoria Pixara

ocenił(a) film na 9

Jak myślicie, jak to się ma do słynnej Teorii Pixara? :D moim zdaniem rozpieprza ją w drobny mak, niestety ;D

umotex12

Nie. Ja myslę że ta teoria pixara jakoś się do do tego uzupełnia. Pitrzeba kogoś kto ją wznowi.
A ten film ma do tego że emocje już nas nie potrafiły kontrolować a potem to BNL i Walle i Potwory itd...

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Ale troszkę będzie trzeba się wysilić ;) obejrzę ten film i pokminię samemu :D

umotex12

No i potem się popsuły te wyspy ludzi i ludzie stali się właśnie "zahipnotyzowani" przez te maszyny z BnL

ocenił(a) film na 9
LordVader345

Chyba z tym zepsuciem to nie spoiler tylko domysły?

umotex12

To teoria.

Swoją drogą jeśli chcesz znasz teorię pixra to proszę bardzo:https://www.google.pl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.youtube.com/ watch%3Fv%3Drz2SNIf8yiw&ved=0CB0QtwIwAGoVChMI-Lur_pzMxgIVh-gsCh17TgTq&usg=AFQjCN HIlLXo9jIBQypWdd6VoZDTd338ng&sig2=MPI4FfMmV8INK6O3j1XLBQ

ocenił(a) film na 9
umotex12

A jak się ma mieć? Po prostu to się dzieję gdy wszystko było jeszcze normalnie, ot taka odrębna historia. :)

ocenił(a) film na 9
umotex12

A wiec obejrzałem ta genialną bajkę i... Mam to!
Teoria dzieje sie w czasach początkowej ekspansji BnL, troszkę przed UP, może nieco po. Na czym to wnioskuje?
Wjeżdżając do San Francisco w filmie widzimy koło mostu miasto w tle. Jest to wyspa piętrzących sie, srebrzystych wieżowców otoczonych mniejszymi... Tylko ze w realu, jak patrzylem zdjęcia, wygląda to nie co skromniej. Te wieżowce nie piętrzą sie aż tak. Wniosek? Bnl juz zaczęło sie rozwijać, ale to jeszcze nie to... ;)

umotex12

Główna bohaterka, była pokazana jako dziecko, w filmie Gdzie jest Dory, z kolei dinozaur pokazywany przez jedno z uczuć bohaterki to ten sam, który jest głównym bohaterem animacji Pixara o Dinozaura, z kolei ten dinozaur został pokazany w Toy Story 2 jako jedna z zabawek (trzecioplanowych) i tak dalej i tak dalej.