sanczo nie wie , że relacje mężczyzna kobieta , to hetero
Ale ,,nie jestem kobietą..."
,,sanczA"
Jego słowa nie rozpoznaje rodzaju wic
nick tego cepa konczy sie na ski wiec wnioskowalem ze jest facetem,skoro jest dziewczyna to sory,co nie zmienia faktu ze jest debilka podobnie jak ty.
to kretynko ze piszesz ze my jestesmy nie mile widziani a jest wrecz odwrotnie.spodowa do ksiazek, a nie przesiadujesz na forach o ktorych nie masz zielonego pojecia.
A, co ludzi obchodzi że hannibal86 nie chcą tu 3 osoby, skoro te 3 osoby są żałosnymi trollami (kileeer na pewno).
boje sie ze jest,po jakims czasie ujawinla by sie jego prowokacja,ale niestety z kazdym komentarzem jest odwrotnie.jestem zdziwiony ze te pokemony-wika,delivery i gelrirenaksi tego nie widza.
Gelrirenaksi to może być multikonto kileeera (jedyne wypowiedzi w tematach w których kileeer popisał się idiotyzmem.)
bardzo mozliwe oni wszyscy gadaj tak jak kileer strasznie durne okazy nam sie trafily.
No obczaj oboje oglądali film którego nie ma jeszcze w dystrybucji
http://www.filmweb.pl/film/W.E.-2011-563978
Był wyświetlany tylko na festiwalu w Wenecji i go ludzie wygwizdali.
To niech nie narzeka na , to że chce zakończyć temat
A ty wcale od kileeera nie jesteś lepszy wiesz . napisz sanczo
żeby sobie polazł (pisze , to do ciebie , bo masz mózg i go używasz i możesz wpłynąć na niego )
Miłego dnia ;)
jestem za tym zeby osiagnal swoj limit ,wtedy te cycki nie beda sie juz wypowiadac,
lepiej nie.boje sie ze zrobisz tyle bykow ze znowu bedziemy mieli powod do wysmiania cie.
a mielismy przeciez zakonczyc ten zalosny topic.
owszem odpisuje,a przynajniej stara sie czytac poniewaz ta zdolnasc jest mu poniekad obca.
uwaga dla ciebie; po wyrazie 'wytlumacz' powinien znajdowac sie przecinek/kropka.
ps patrzac z kim trzymasz 'sztame' mam cie gleboko w dupie pajacu:)
Sanczosrajtku jestem kolezanka Gelrirenaksi kileera wiki i nazywam sie CHOMIK a wlazlam se na konto Gelri zeby ci cos powiedziec dupku :
Sanczo jestes zwyklym obywatelem nic niewartym gnojem masz jakies problemy psychiczne czy co ? radze ci wynos sie z tego blogu zanim bedzie za pozno ;]
P.S Hej znajomi
hejka chomik jestem sanczopansa wlazlem na swoj profil bo mam w zwyczaju tak robic.jestem rowniez kolega hannibala,neo angina i podejzewam ze 90% ludzi kotrzy sie wypowiedzieli w tym temacie.apeluje to was abyscie skoczyli dyskusje z ludzmi ktorzy was przewyzszaja inteligencja.a takze abyscie przekazali kileerowi ze ma usunac konto poniewaz to co wyprawia przechodzi ludzkie pojecie.
ps to nie jest blog a portal:0
pozdrofffionka :*(srdokowym palcem zdziro)
nie stac cie na wiecej?zalosny robaku spadowa pod kamien z pod ktorego wypelzlas/es.
Kurde mówi , że nie jesteś my warci , a i tak pisze
Takiego głąba nie widziałem.
Obrażaj nas na blogach jeśli łaska ok ?
bede cie obrazal tam gdzie bede mial ochote.zalosny pajacu.jakbys nie zatrybil to ta idiotka wika napisala ostatnie zdanie z pytajnikiem a wiec bylo to zdanie pytajace a ja udzielilem jej odp.glupcze.
Ale ty durny a tylko coś powiedz , że chcesz zakończyć temat
Kurde nie pisz do nas obrażaj nas pisząc do neo i hanibala ok ?