To po co do mnie piszesz .
Pojmujesz swoim małym mózgiem , że ty tylko podtrzymujesz ten temat?
NIE PISZ DO MNIE ROZUMIESZ? Wątpię ale mam nadziej , że mile mnie zaskoczysz
Widze ze masz z tym duzy problem ze odpisalem. Wpadasz w manie jakas... Radze umowic sie na wizyte u psychiatry.
Widzę , że masz w tym duże doświadczenie.
I to ty chcesz chyba zakończyć temat ?
Śmieszny temat. Śmieszny autor. Czegóż chcieć więcej na poprawę humoru w tak ponury dzień jak dziś? :) Prawdopodobnie tylko jednego... aby administracja usunęła ten temat i zakończyła męki niektórym uczestnikom powyższej "rozmowy".
Sami się męczą ja ich do niczego nie zmuszam lepiej próbuje się ich pozbyć (syzyfowa praca ) ;/
ty imbecylu przypomne ci ze to ty zalozyles ten temat!
jestem w szoku jakim jestes tumanem..
Rozumiesz , że temat się skończył ludzie czy wy czytać nie umiecie (sanczo nie umie)
apeluje do ciebie:
zamknij mo.rd.e i nie udzielaj sie w tematach bo to nie sport dla ciebie.
ps delivery jestes ci.pa:)
pozdrawiam obie panie.
Ratuj od tego dziecka .
Postanowiłem przeczyta jego post bardziej prymitywny niż poprzednie ;(
Proszę was przestańcie odpowiadać na posty tego dziecka bo jest po prostu tak tępe że nie dociera do niego nic. A przez to robi się śmietnik w komentarzach.
Ciebie też .
Takie pytanko ...
Po co tu zaglądasz przecież napisałeś , że nie będziesz do mnie pisać , to jak.
Teraz mi to obojętne czy będziecie pisać czy nie.
Napisałem że nie odpisuję ci w temacie na Forum Bonham-Carter. Naucz się czytać. Zaglądam tu żeby się pośmiać z twoich następnych kompromitacji. Nara.
zapewne ciebie.
zainwestuj w nowa klawiature,bo z tego co widze brakuje ci kilku literek,bardzo mozliwe tez ze jest to wynikiem twojej niebywalej glupoty.
Boże sanczo udowodnił , że czytać nie umie BRAWO Głąbie.
Nie pisz do mnie Nie rozumiesz?
Czy mam ci , to przeliterować ?
Kileeeer masz racje ten sanczo ,to chyba ten dzieciak co przybiegł w łachmanach i prosił o żarcie ;] xD
Super pamiętasz tę noc ? ten dzieciak był naprawdę nie tego
Do sancza sory memory 1z przodu kasujemy i zostaje 0
Jutro dam ci gumkę ;]
Huba Buba $$
to nie zaden dzieciak,malo tego jest starszym panem a ty masz w zwyczaju wolac do niego :tato.
Hanibal sanczo STOP nie piszcie do nas proszę !!!!!!!!!!!!!! MAMY WAS DOŚĆ JEŚLI WY NAS , TO NIE CZYTAJCIE TEGO !!!!!!!!!!!
-.- debil sanczo sam je popełnia i narzeka won kapucynko nikt cie tu nie zapraszał