Właśnie wróciłam z kina, trochę mnie zawiódł film. Mniej akcji niż np. w 3 i film o wiele
krótszy. Chyba mało zainwestowali w niego. Efektów 3d prawie w ogóle. No ale nic i tak
lubię ten film.
Film krótszy bo w 3D, pamiętajcie. Akcji też nie było wcale tak mało... Fajny klimat, zaskakujące momenty. Mnie się bardzo podobał i myślę że jeśli nic nie zepsują to w kolejnej części rozwiną parę rozpoczętych wątków. Dla mnie to był świetny przedsmak tego co może być dalej ;)
dokladnie film szybko przelecial. duzo akcji malo czasu poswiecono na budowanie klimatu. warto isc do imax na ten film. mozna sie poczuc jak w srodku akcji. film 7-8/10 nie wiecej. duzo watkow nie zostalo rozwinietych. dziwne akcje typu brakuje amunicji, za chwile juz jest i te zakonczenie ktore mozna uznac za "film sie skonczyl w polowie"
Na razie nie ma i dobrze! Oglądanie filmu kręconego w 3D w super wysokiej rozdzielczości na kompie to porażka!
Jestem ledwo co po powrocie z kina i się pytam jak można było tak spierniczyć taką boską trylogię?!
nikt nie napisał,że bd go oglądał na kompie;) zawsze można podłączyć kompa pod tv do 42' ;) w małym pokoju wrażenia będą podobne;p
niedawno wróciłam z kina i mogę powiedzieć, że film mnie zachwycił. Akcji na prawdę dużo. Co prawda film strasznie szybko przeleciał, więc mógł być dłuższy ale to tylko mały minus. Mam nadzieję, że niedługo powstanie następna część na którą na pewno znowu się wybiorę :). Zasługuje na 9/10 :)