PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=169179}
7,2 104 tys. ocen
7,2 10 1 104493
5,4 18 krytyków
Underworld: Evolution
powrót do forum filmu Underworld: Evolution

Marcus

użytkownik usunięty

Mam pytanie dlaczego marcus jest hybrydą bo dosłuchałem podczas filmu.

Eleonora

Jestem pewny że ugryzła Micheala po rozmowie z Lucianem, który powiedział jej że stworzenie mieszańca 2 ras (Micheala) skończy się wojna która rasa ma dominować. Ale dla pewności samierzam ściagnąć UW1 bo dawno oglądałem.

patrick97

źle złożyłem zdanie : "który powiedział jej że stworzenie mieszańca 2 ras (Micheala) skończy się wojna która rasa ma dominować" chodziło mi o to że stworzenie hybrydy ZAKOŃCZY woje 2 ras.

patrick97

Dobra, nie powstrzymałam się i wyciągnęłam dvd i sprawdziłam ;P Dokładnie to jest 1:38 - czas tej sceny, jeśli Cię interesuje. No i masz rację - Selen go tylko gryzie. Ja myślałam, że jeszcze daje mu swoją krew, ale ona go tylko gryzie - dokładnie tak, jak napisałeś. To mnie trochę rozczarowuje, bo jednak wolę robienie wampirów na zasadzie wymiany krwi, czyli że wampir gryzie, tochę wysysa, a po chwili daje trochę swojej krwi. No ale niestety - w Underworld tylko gryzie.
Co do momentu przemiany to Michael od razu się przemienia. A jaka wtedy jest pora księżycowa to nie wiem, ale raczej nie pełnia, bo podczas pełni przemienił się w wilkołaka, a to było pare dni wcześniej. Tak więc zostajemy przy tym, że w oba "gatunki" przemiana następuje pod wpływem ugryzienia, ale w wampiry od razu po ugryzieniu, a wilkołaki podczas pierwszej pełni.

Eleonora

dokładnie tak:D doszlismy do porozumienia:D