ktora ksiazka Roberta najbardziej wam sie podobala? przeczytalem tylko kilka jego ksiazek ale najbardziej podobala mi sie "Protokół Sigmy". Strasznie zapadla mi w pamiec a przeczytaalem ja w 2,5 dnia, nie moglem sie oderwac:)
Pan Ludlum ma wiele swietnych ksiazek - przeczytalem prawie wszystkie; a moje ulubione to:
- Tożsamosc Bourne'a
- Krucjata Bourne'a
- Mozaika Parsifala
- Przesylka z Salonik
- Protokół Sigmy
- Klatwa Prometeusza
A najlepsza to chyba TOŻSAMOSC BOURNE'A.
pozdrawiam ;]
Ja przeczytałem tylko:
Trylogie bourne'a (bez dzidzictwa) i mozaike parsifala!!
Najlepsze było ultimatum!!!
Przeczytaj książki o Jonie Sithie. Są genialne. Polecam iluzję skorpiona, opcję paryską i przymierze kasandry. Ja sama przymierzam się do ultimatum i kodu altmana. Ksiąki o Bourneie też są świetne.
Te książki o Johnie Sithie też są Ludluma??? Na pewno przeczytam jak skończe Dziedzictwo!!
O czym jest zdrada Tristana!!! Skoro jest zajebista to na pewno przeczytam!!!!!
Wcale taka dobra nie jest. Poza tym to jaby nie patrzeć nie jest to ksiązka czysto stricte Ludluma ponieważ została ona napisana i wydana po smierci autora. Ludlum stworzył tylko konspekt powieści.
Programu Hadek nie czytałem,ale Klątwa Prometeusza jest zajebista!!!! Ludlum rządzi!!!!!!
Ja oprócz świetnej trylogii o Bournie przeczytałem protokół sigmy i chyba program hades i miałem wrażenie, że to taka masówka na jedno kopyto, a po trevaine już w ogóle nie czytam Ludluma, na lee Childa się przerzuciłem.
Czytałem Protokół Sigmy, również dobra lektura. Jednak myślę, że Klątwa Prometeusza jest lepszą książką... Śmiem twierdzić, że nawet lepszą od Tożsamości :).
Mozaika Parsifala zdecywdowanie przewyzsza inne ksiażki pana Ludluma. Pakt Holcrofta jest super, Protokoł
Sigmy także...