męcząc się prawie 2 godziny z tym filmem... nagrany jak film dokument na kanale Discovery.
naprawdę ciężko go przełknąć, zwyczajnie nudny. jest parę fajnych momentów, ale okropnie mnie
zanudził.
mnie ten film zaczal udreczac po 60 minucie,gdy zamiast ciekawej akcji, z ekranu zaczelo sie bombardowanie duchami , absurdem i nuda.A ponoc to film na faktach...tylko ile faktu w "fakcie";)
Również się zawiodłem. O ile postacie fajnie zrobione i klimat zachowany, to o tyle realizacja filmu stoi na dość kiepskim poziomie. Powiewało nudą. Ode mnie max 3,5/10.
Nie wypowiadam się często na filmwebie, ale okolicznośi mnie do tego zmusiły. Oglądam właśnie ten badziew. Już myślałem, że szykuje się końcówka a tu 74min na ponad 100 filmu. O matko co za gniot. Tytuł adekwatny do treści - udręczeni odbiorcy. Może do północy dociągnę tą szmirę...
E tam gadacie, na faktach może to nie było, ale niektóre akcje były na prawdę przerażające. Jeżeli to was nudziło to boję się zapytać jakie horrory was na prawdę przeraziły :D
Wiele scen, ale dawno oglądałam ten film, więc przypominam sobie tylko akcję z duchami, kiedy bohater chował się pod stolikiem - to było przerażające. Może mam słabą psychikę czy coś, ale ja się bałam oglądać ten film sama :)