PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=282920}

Udręczeni

The Haunting in Connecticut
2009
6,6 41 tys. ocen
6,6 10 1 40616
5,2 6 krytyków
Udręczeni
powrót do forum filmu Udręczeni

męcząc się prawie 2 godziny z tym filmem... nagrany jak film dokument na kanale Discovery.
naprawdę ciężko go przełknąć, zwyczajnie nudny. jest parę fajnych momentów, ale okropnie mnie
zanudził.

ocenił(a) film na 4
krissuu

mnie ten film zaczal udreczac po 60 minucie,gdy zamiast ciekawej akcji, z ekranu zaczelo sie bombardowanie duchami , absurdem i nuda.A ponoc to film na faktach...tylko ile faktu w "fakcie";)

ocenił(a) film na 3
krissuu

Również się zawiodłem. O ile postacie fajnie zrobione i klimat zachowany, to o tyle realizacja filmu stoi na dość kiepskim poziomie. Powiewało nudą. Ode mnie max 3,5/10.

ocenił(a) film na 3
negroz

Nie wypowiadam się często na filmwebie, ale okolicznośi mnie do tego zmusiły. Oglądam właśnie ten badziew. Już myślałem, że szykuje się końcówka a tu 74min na ponad 100 filmu. O matko co za gniot. Tytuł adekwatny do treści - udręczeni odbiorcy. Może do północy dociągnę tą szmirę...

krissuu

Przyłączam się do postu, również byłem udręczony, dobrze że już po wszystkim....

krissuu

E tam gadacie, na faktach może to nie było, ale niektóre akcje były na prawdę przerażające. Jeżeli to was nudziło to boję się zapytać jakie horrory was na prawdę przeraziły :D

ocenił(a) film na 7
reggaex3

które sceny Cię przeraziły ? ;)

ocenił(a) film na 7
reggaex3

które sceny Cię przeraziły ? ;)

Julliaa1010

Wiele scen, ale dawno oglądałam ten film, więc przypominam sobie tylko akcję z duchami, kiedy bohater chował się pod stolikiem - to było przerażające. Może mam słabą psychikę czy coś, ale ja się bałam oglądać ten film sama :)

ocenił(a) film na 7
reggaex3

każdy ma inna psychikę ;)
nwm czemu ale powyższy mój komentarz poszedł aż 2 razy ;/ sorrka