PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=495313}

Uczeń czarnoksiężnika

The Sorcerer's Apprentice
2010
6,4 126 tys. ocen
6,4 10 1 125685
4,4 16 krytyków
Uczeń czarnoksiężnika
powrót do forum filmu Uczeń czarnoksiężnika

Wnioskując po zakończeniu filmu, chodzi mi o ostatnią scenę po napisach będzie kolejna część :D Jak myślicie jak mogłaby się potoczyć akcja??
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 7
Sorella_filmaniak

raczej to nie dziwota ze zrobią z tego sagę....

Sorella_filmaniak

Laska ożyje niczym Voldemord, a goguś dorośnie niczym Potter. Dodadzą do tego przekombinowane i zerżnięte efekty i tak oto będziemy mieć z 3 filmy o tym, jak dobro walczy ze złem i ciągle wygrywa, ale nie do końca. :)

ocenił(a) film na 7
ambiwalentna

No nie wiem. Musiałaby się wcześniej tak jak VoldemorT (sic!) jakoś zabezpieczyć przed śmiercią ; ).

barney_w_spodnicy

-------------SPOILER-------------
Rozwaliło ją parę większych niebieskich kulek i zaczęła się rozpadać w proch, wystarczyłoby teraz powiedzieć, że to nie wystarczy by czarnoksiężnik definitywnie umarł. Zresztą mi to się wydawało za łatwe.

ocenił(a) film na 6
Sorella_filmaniak

dzięki, że o tym napisałaś, bo gdyby nie Ty, nie wiedziałabym, że w ogóle coś było po napisach :) (oglądałam na ekino.tv, tam film się ucina w trakcie napisów).

a co dokładnie było w tym zakończeniu (pytam, bo a nóż są dwie wersje, jak w Wolverine: Geneza :))? bo ja widziałam tylko faceta (a raczej jego kawałek) podnoszącego kapelusz Horvatha :)

ocenił(a) film na 7
agula_131

Dokładnie tyle było. Nie spodziewałabym się jakoś kontynuacji na podstawie tych 30 sekund...