ma ktoś może piosenke z tego filmu? leci ona w klubie. nazywa sie "Plaża" wyk. zespól Hit. jezeli ktos ma to prosze o wyslanie na meila phill4u@o2.pl. dzieki
tez dołaczam sie do poszukiwań tej piosenki! jesli ktos ma niech mi wysle na emaila piotrekke@poczta.fm !! prosze bardzo:)
Ja też bym prosiła o tą pioseneczka jak ktoś ma, bo ciężko tą zdobyć =///// Pozdrawiam. aneczka__14@wp.pl
ja tez jej szukam juz od dluzszego czasu, wiec jesli ktos ja ma to bede bardzo wdzieczna za wyslanie mi jej na: imprezowiczka17@o2.pl :]
Co wy wszyscy na te e-maile? Nie trzeba!
wpiszcie "ach jak miło być nudystą" i obok dopiszcie Wrzuta. Wtedy ukaże wam się strona, na której jest utwór.
Dla wszystkich strudzonych poszukiwaczy,
Pozdro:)
A oto link:
http://madziunka90.wrzuta.pl/audio/9mao1TPYYF/hit_-_plaza
Pozdro dla strudzonych poszukiwaczy
Witam.
może ktoś jeszcze wrzucić te 2 pozostałe piosenki "rozstanie" oraz " bądź zawsze ze mną" jedna z nich leci zaraz po piosence "plaza" gdy Witek dzwoni do komendanta.
Może ktoś podać link z nią/wrzucić bądź wysłać mi na maila: pcmastertbg@gmail.com ?
Bardzo bym prosił.
pozdrawiam.
jesli ktos z Was ma piosenke tego zespołu hit "badz zawsz ze mną" to prosze o przesłanie jej natalia21234@wp.pl , ta piosenka tez byla w tym filmie zaraz po piosence Plaza.
ja znalazłem tą piosenkę na mp3.teledyski.info , tylko że jest jeden haczyk jak śpiewają to i dialogi z filmu są ;/