PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331270}
6,9 46 tys. ocen
6,9 10 1 46265
4,9 12 krytyków
U Pana Boga w ogródku
powrót do forum filmu U Pana Boga w ogródku

Powiedcie mi, czy sale kinowe na tym filmie są pełne??Bo widząc ile ten film narazie dostał głosów stwierdzam, że dużo ludzi na to do kina chyba nie idzie... Osobiście liczyłem na bardzo dobry wynik otwarcia, ale cos mi się wydaje, że tak nie będzie...

ocenił(a) film na 8
Mr_MarQx

dużo ludzi chodzi na ten film w porównaniu z innymi - pt i sb na każdym seansie było po 50-70 osób

Mr_MarQx

Myślałam, że będzie więcej ludzi.. :( Ale ja się wcale nie zawiodłam! Mimo, że nie obejrzałam 1 czesci to jestem zachwycona:) po prostu dobra polska komedia. POLECAM^^

Mr_MarQx

W Białymstoku dostanie biletu tuz przed seansem graniczy z cudem, ale co się dziwić to film o nas, zresztą Bromski zadbał, żeby w paru miejscach pojawiły się hermetyczne teksty, które zrozumieją tylko mieszkańcy Białegostoku i okolic ;)

ocenił(a) film na 1
filip_zubry

nie przesadzaj, na moim seansie było 10% zajętych miejsc

Mr_MarQx

mnie zwiastun ani troche nie zachecil do obejrzenia filmu kolejna produkcja z jakim farjerem/ gapa gdzies tam zeslanym slabe zarty ten z tym rydzykiem, czy tym rowerem malo smieszne a moze to wszytsko wina tego ze nie lubie polskich filmow ( od kiedy pamietam zawsze byly denne, malo smieszne a co drugie slowo zaczynalo sie na K lub H oczywiscie nie mowie 0 100% polskich produkcji) nie pamietam juz kiedy na takowym bylam ale na Katyn pojde uwazam ze to jest obowiazkowy film dla kazdego polaka. tyle! pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Carolle

do Carolle :) Moim zdaniem film jest godny polecenia, żarty są w porzadku i kiedy ja byłem cała sala się śmiała ,ale może to dlatego, że jestem z prowincji hehe i rozumiałem dowcipy tego typu :P Poza tym zgodze sie ze nie ma ostatnio za dużo dobrych polskich produkcji, ale ta jest naprawde udana tak jak i pierwsza część. Statyści i Miś -bardzo słabiutkie :( Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

W Białymstoku wczoraj sala prawie pelna była.Ogolnie super filmik :)

ocenił(a) film na 10
gabo

Do Konrii:chyba chodziło o Rysia, bo Miś to chyba nawet lepszy od UPBzp.
Pozdrowienia:)

ocenił(a) film na 10
michal_fracz

Racja chodziło o Rysia , zwracam honor. Oczywiście, że MIŚ to klasyk, ale Ryś to porażka.

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Przed kinem tłum jak za komuny do mięsnego a nawet gorzej , na sali wolnych miejsc było może ..... 5 góra 6 no i oczywiście salwy śmiechu tym bardziej że film kręcono w moich stronach a puszki Zubra wywołują miły akcent

Mr_MarQx

w weekendy w kinach jest full. ludzie poprostu jakos nie glosują. według mnie ten film można oglądać bez końca. polskie kino długo lepszej komeddi nie wymysli. rola polcajnta jest najlepsza. doskonała parodia tych wszystkich wielkomiejskich kojaków.

ocenił(a) film na 10
Mr_MarQx

Dziś w Rzeszowie na seansie w Heliosie o 21.30 około 80% miejsc zajętych zważywszy na to że dziś piękna pogoda i ludzie wybierają inne rozrywki to naprawdę nieźle. A jeśli chodzi o sam film trzyma poziom i ma ten swojski prawdziwie Polski klimacik. Polecam gorąco

Mr_MarQx

wczoraj bylem w olsztynie w heliosie sala wypelniona po brzegi i mysle ze zadowolona z tego ze tam sie znalazla niewatpliwie jedna z lepszych polskich komedii jakie widzialem co prawda nie to co pierwsza czesc ale duzo jej nie ustepuje co chwila cale kino salwy smiechu, z kina naprawde wychodzi sie w lepszym humorze PS: odzyskalem wiare w polska kinematografie ze nie musi byc pelno niecenzuralnych slow i zartow z politykow aby bylo smiesznie, POLECAM

ocenił(a) film na 8
chwiedzio

Wczoraj w Poznaniu w Kinepolis było na tym filmie może 16 osób... Ale to raczej wynik pory (20.00) i dnia (czwartek):)

użytkownik usunięty
Mr_MarQx

Wlasnie 2 godz. temu zrobilem rezerwacje do Helios Radom i juz byla 1/3 miejsc zajetych. Film zapowiada sie ciekawie.