PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=235470}
5,9 184 tys. ocen
5,9 10 1 184265
4,3 34 krytyków
Tylko mnie kochaj
powrót do forum filmu Tylko mnie kochaj

Dlaczego tak sie dzieje, że powymieniali wszystkie piosenki w tym filmie? Wiem, że to błaha sprawa, ale jak sie zna film to to jest troche dziwne. Wcześniej były piosenki Katie Meluy, Brodki, Lewisa Armstronga a teraz jak film leciał w Polsacie to były zupełnie inne piosenki. Z czym to może być związane?

ocenił(a) film na 8
Burtonader

ten film leci na tvn i zawsze są te piosenki

Gummy

Teraz od jakiegoś czasu leci na polsacie np teraz I są inne piosenki i całkiem inaczej się przez to ogląda

ocenił(a) film na 6
agnieszka_jaworska_10

Serio są inne? Nie wydaje mi się.

andre_

Nie powiedziałam że wszystkie ale jak pan nie wierzy to proszę sobie wlaczyc teraz polsat i obejrzeć film fo końca uważnie

ocenił(a) film na 6
agnieszka_jaworska_10

Właśnie oglądamy, ale trudno nam stwierdzić dokładnie, bo poprzedni raz jednak dawno oglądaliśmy. Potrzebna byłaby chyba konkretna lista "starych" i "nowych" :)

ocenił(a) film na 7
andre_

Właśnie widziałam w telewizji, na pewno wymienili dwie na końcu - scena w pociągu gdzie była Brodka "Dziewczyna mojego chłopaka" a teraz puszczają jakieś zagraniczne co pierwszy raz słyszałam; i druga scena na końcu z tańcem na molo - "It's a wonderful world" wypadło na rzecz też czegoś nieznanego.

agnieszka_jaworska_10

Dokładnie tak, są inne utwory , zapewne przy rekonstrukcji pozamieniali bo do poprzednich stracili prawa użytkowania niestety…

andre_

Są inne, przy rekonstrukcji zostały zmienione

ocenił(a) film na 6
tulipan_kwiatek

A wiadomo dlaczego tak zrobiono?

andre_

Zapewne powód jest jeden, kasa…