Dlaczego tak sie dzieje, że powymieniali wszystkie piosenki w tym filmie? Wiem, że to błaha sprawa, ale jak sie zna film to to jest troche dziwne. Wcześniej były piosenki Katie Meluy, Brodki, Lewisa Armstronga a teraz jak film leciał w Polsacie to były zupełnie inne piosenki. Z czym to może być związane?
Teraz od jakiegoś czasu leci na polsacie np teraz I są inne piosenki i całkiem inaczej się przez to ogląda
Nie powiedziałam że wszystkie ale jak pan nie wierzy to proszę sobie wlaczyc teraz polsat i obejrzeć film fo końca uważnie
Właśnie oglądamy, ale trudno nam stwierdzić dokładnie, bo poprzedni raz jednak dawno oglądaliśmy. Potrzebna byłaby chyba konkretna lista "starych" i "nowych" :)
Właśnie widziałam w telewizji, na pewno wymienili dwie na końcu - scena w pociągu gdzie była Brodka "Dziewczyna mojego chłopaka" a teraz puszczają jakieś zagraniczne co pierwszy raz słyszałam; i druga scena na końcu z tańcem na molo - "It's a wonderful world" wypadło na rzecz też czegoś nieznanego.
Dokładnie tak, są inne utwory , zapewne przy rekonstrukcji pozamieniali bo do poprzednich stracili prawa użytkowania niestety…