Ja uważam,że ona postąpiła beznadziejnie ..
Wiem ,że Hache ciągle pakował się w kłopoty i robił głupstwa ale przecież nie powinna mówic
,że jego przyjaciel zginął przez niego..
Kurde koleś miał kiepską sytuacje rodzinną i właśnie zmarł jego najlepszy kumpel a ona tak
go zdołowała .. ,,To twoja wina'' ,,to przez ciebie..'' .. po takich słowach wiadome ,że załamał się
jeszcze bardziej a ona jeszcze na dodatek z nim zerwała ..
Rozumiem,że nie potrafiła z nim już byc ale przecież nie powinna w takiej sytuacji z nim zrywac
,powinna byc przy nim i go wspierac przynajmniej dopóki jakoś nie ogarnie się po śmierci
przyjaciela.. Takie jest moje zdanie... a to,że tak łatwo poleciala do tego sąsiada i sie z nim
związal to już wgl porażka.. Babi nie dosc że jets brzydka to jeszcze głupia -.-
No właśnie nie moge tej części jakoś ściągnąc na aresie..
wiesz może na jakiej stronie można to obejrzeć bez limitu ?
Zgadzam się z tobą i uważam że on nie powinien byc z tą całą Babi , ona na niego nie zasługuje . !
Nie zgodzę się, że Babi jest brzydka.
Natomiast zgodzę się, że zachowała się jak małpa ;/
Myślę, że na ten fragment ( ich rozstanie ) scenarzysta nie miał pomysłu jaki mógł być powód tego rozstania, dlatego jest jaki jest...
A wszystko przez to, że w książce nie jest dokładnie wyjaśnione jak wyglądało ich rozstanie.
Wg mnie jest okropna.. bardzo nijaka twarz ,okropny nos..i te włosy..
Ciało też nic nadzwyczajnego .z charakteru też nie ciekawa wgl nie pasuje do głównego bohatera.
może już nawet nie chodzi o jej wygląd, ale samo zachowanie. Nigdy nie wiedziała, czego chcę, druga część zdecydowanie lepsza.
Nie scenarzysta tylko Federicco Moccia autor książki "Trzy metry nad niebem". Bardzo polecam przeczytać książke bo różńi się od filmu ;)
Druga część też jest w formie książki. Polecam ją tym bardziej że odbiór osób jest zupełnie inny
Jusia415, chyba lepiej wiem co chciałam napisać. Chodzi mi o to, że Federico opisał ich rozstanie z wielu perspektyw : np. różne znajomości ( Step nie czuł się dobrze w towarzystwie przyjaciół Babi ) itd. A SCENARZYSTA ( nie wiem czy wiesz, ale to ktoś kto pisze scenariusz filmu ) nie wiedział jak ukazać ich rozstanie opisane w książce to wymyślił, że Hache ją uderzy. Nie wiem czy do Cb dotarło czy znowu bd chciała mnie poprawiać?! ;/