PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571889}

Trzy metry nad niebem

Tres metros sobre el cielo
2010
7,2 138 tys. ocen
7,2 10 1 137581
4,4 7 krytyków
Trzy metry nad niebem
powrót do forum filmu Trzy metry nad niebem

Zachowanie Babi !

ocenił(a) film na 10

Ja uważam,że ona postąpiła beznadziejnie ..
Wiem ,że Hache ciągle pakował się w kłopoty i robił głupstwa ale przecież nie powinna mówic
,że jego przyjaciel zginął przez niego..
Kurde koleś miał kiepską sytuacje rodzinną i właśnie zmarł jego najlepszy kumpel a ona tak
go zdołowała .. ,,To twoja wina'' ,,to przez ciebie..'' .. po takich słowach wiadome ,że załamał się
jeszcze bardziej a ona jeszcze na dodatek z nim zerwała ..
Rozumiem,że nie potrafiła z nim już byc ale przecież nie powinna w takiej sytuacji z nim zrywac
,powinna byc przy nim i go wspierac przynajmniej dopóki jakoś nie ogarnie się po śmierci
przyjaciela.. Takie jest moje zdanie... a to,że tak łatwo poleciala do tego sąsiada i sie z nim
związal to już wgl porażka.. Babi nie dosc że jets brzydka to jeszcze głupia -.-

ocenił(a) film na 9
pati1109

Zgadzam sie z tobą w 100%!!! Polecam ci takze 2 czesc ,Tylko ciebie chce".

ocenił(a) film na 10
klaudeczek_2

No właśnie nie moge tej części jakoś ściągnąc na aresie..
wiesz może na jakiej stronie można to obejrzeć bez limitu ?

ocenił(a) film na 10
pati1109

na kinomaniak ale niestety tylko z napisami :)

ocenił(a) film na 9
Korcia1405

Z napisami ale warty obejzenia :-)

ocenił(a) film na 8
klaudeczek_2

torrenty.org lub tnttorrent.info. Kilka wersji do wybrania ;)

ocenił(a) film na 10
Korcia1405

Ok dzięki :)
Szkoda,że z napisami ale i tak obejrzę :)

ocenił(a) film na 10
pati1109

Zgadzam się z tobą i uważam że on nie powinien byc z tą całą Babi , ona na niego nie zasługuje . !

pati1109

Nie zgodzę się, że Babi jest brzydka.
Natomiast zgodzę się, że zachowała się jak małpa ;/
Myślę, że na ten fragment ( ich rozstanie ) scenarzysta nie miał pomysłu jaki mógł być powód tego rozstania, dlatego jest jaki jest...
A wszystko przez to, że w książce nie jest dokładnie wyjaśnione jak wyglądało ich rozstanie.

ocenił(a) film na 10
Lenkaaa_93

Wg mnie jest okropna.. bardzo nijaka twarz ,okropny nos..i te włosy..
Ciało też nic nadzwyczajnego .z charakteru też nie ciekawa wgl nie pasuje do głównego bohatera.

ocenił(a) film na 8
pati1109

może już nawet nie chodzi o jej wygląd, ale samo zachowanie. Nigdy nie wiedziała, czego chcę, druga część zdecydowanie lepsza.

ocenił(a) film na 9
Lenkaaa_93

Nie scenarzysta tylko Federicco Moccia autor książki "Trzy metry nad niebem". Bardzo polecam przeczytać książke bo różńi się od filmu ;)
Druga część też jest w formie książki. Polecam ją tym bardziej że odbiór osób jest zupełnie inny

jusia415

Jusia415, chyba lepiej wiem co chciałam napisać. Chodzi mi o to, że Federico opisał ich rozstanie z wielu perspektyw : np. różne znajomości ( Step nie czuł się dobrze w towarzystwie przyjaciół Babi ) itd. A SCENARZYSTA ( nie wiem czy wiesz, ale to ktoś kto pisze scenariusz filmu ) nie wiedział jak ukazać ich rozstanie opisane w książce to wymyślił, że Hache ją uderzy. Nie wiem czy do Cb dotarło czy znowu bd chciała mnie poprawiać?! ;/