PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485468}

Trzej muszkieterowie

The Three Musketeers
2011
6,2 52 tys. ocen
6,2 10 1 52197
5,1 17 krytyków
Trzej muszkieterowie
powrót do forum filmu Trzej muszkieterowie

Jak myślicie, nakręcą drugą część Muszkieterów? Ktoś już coś słyszał na ten temat?

ocenił(a) film na 7
Nadi

ja nic nie slyszalem ale koniec zwiastuje druga czesc

speedcube

Też mi się tak wydawało, ale ani jednej wzmianki na ten temat nie widziałam, a w filmografii żadnego z aktorów też nie ma żadnej drugiej części

Nadi

przeciez zakonczenie filmu bylo typowym zabiegiem na ciag dalszy.. furtka, ktora zawsze jest otwarta.. ja nie wiem czy wy macie jakies mozgi dzieci?

rimonka

To, że ''furtka jest otwarta'' nie znaczy, że nakręcą drugą część dlatego właśnie moje pytanie było czy ktoś coś na ten temat wie.

użytkownik usunięty
Nadi

pasowałoby sprawdzić, ile zarobili na tej części. Jeśli dużo - to pewnie doczekamy się kontynuacji.

W sumie masz rację. Znalazłam info, że Muszkieterowie kosztowali 90 mln dolarów i kwota nie zwróciła się, film nie odniósł zbyt dużego sukcesu. Ale w sumie Zielona Latarnia też nie powaliła na kolana, a do druga część jest w planach, powstaje już chyba scenariusz.

ocenił(a) film na 7
Nadi

Za słaby film aby robić część drugą. Lepiej pooglądaj Ulicę Sezamkową.

ocenił(a) film na 9
Nadi

Fajnie by było kolejną część obejrzeć, ale wynik finansowy nie powala :(

http://boxofficemojo.com/movies/?id=threemusketeers11.htm

Nadi

Oczywiście. Jeśli film dobrze zarobi także na DVD to na pewno nakręcą za 2-3 lata sequel D' Artagnana i trzech muszkieterów. Pozdrawiam:)

Tomik_4

Bądźmy w takim razie dobrej myśli :)

ocenił(a) film na 8
Nadi

Nic w tym temacie nie wiem, ale sequel obejrzę z przyjemnością! Super zabawa, żałuje, że nie byłem na tym w kinie...