PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37311}

Troja

Troy
2004
7,4 347 tys. ocen
7,4 10 1 347035
6,0 53 krytyków
Troja
powrót do forum filmu Troja

Hejka. Moim zdaniem najlepiej w tym filmie zagrał Orlando. Jego powalające spojrzenie. Nie wiem czemu ale nie lubie Brada i bardzo słabo wypadł w tym filmie w porównaniu z rolą w innymi filmach. Pozdrawiam ;)

ocenił(a) film na 10
Aniss92

Co chyba żartujesz albo masz coć ze wzrokiem. orlando najlepiej zagrał w tym filmie -KPINA Brad bardzo dobrze wypadł w tym filmie co nie morzna powiedzieć o Bloom'ie bo wyszedł MAKABRYCZNIE I JAK TYPOWA CIAMAJDA POZDRO:)

ocenił(a) film na 10
warmola

spoko..kazdy moze miec swoje zdanie..ale ogólem Orli jest ładniejszy niz Brad. Nie pozdrawiam ;)

Aniss92

Nie no bez przesady, Bloom na pewno lepiej niż np. Bana albo Bean nie zagrał, ale dla mnie pasował do roli Parysa, więc (o dziwo!;) nic do niego nie mam jeżeli chodzi o ten film.
Natomiast zgodzę się co do Pitta, rzeczywiście coś mi tu nie grało, ale to chyba głównie z powodu tego sraczkowatego koloru włosów! ;P

ocenił(a) film na 10
msgamgee

penie ty sie tak podniecasz Bono ze potem mamusia gaci nie moze doprac. Daj se siana idz poogladaj stare rumpy nago, jak ci sie Bloom nie podoba!!

użytkownik usunięty
Aniss92

zwariowalas denerwuje mnie że oceniasz aktorów tylko po wyglądzie, bloom zrobił kariere dzięki wladcy pierścieni i tam moze jako tako sie sprawdził, później brano go do innych filmów bo mial ładną buzie i liczono że przyciągnie do kin takie naiwne dziewczynki ja ty ale bez przesady jak można porównywac jego nikłe zdolności aktorskie z pittem albo bana, przestań ogladając film patrzec tylko na niego i zwróć uwage na to jak on sie zachowuje czy sie wczuwa bo ja widzialm juz z nim kilka filmów w żadnym mnie nie przekonał a najlepiej to obejrzyj jakis film gdzie nie ma żadnych mlodych i atrakcyjnych facetów to moze troche zrozumiesz