PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34582}

Transporter

The Transporter
2002
7,3 274 tys. ocen
7,3 10 1 274257
6,3 28 krytyków
Transporter
powrót do forum filmu Transporter

Kto śpiewa i jaki jest tytuł utworu który leci gdy główny bohater przyjeżdża z przysyłką i ten gangster po schodach wchodzi, jeśli dobrze pamiętam, bo zawsze chciałem miec ta piosenke a dopiero teraz wpadłem na pomysł żeby tu napisać :D z góry dzięki

Razenik

a może ktos wie co to za kawałek leci kiedy transporter wpada z rozkminką to tych gangsterow po tym jak mu wysadzili bryke???

zabinio

tytuł tej piosenki to poprostu "Fighting Man" wykonawca nie znany gdyż przypuszczam że została ona napisana specjalnie na potrzeby filmu znajdziecie go na soudtracku do transportera który złatwością znajdziecie na p2p

ocenił(a) film na 8
willowdst

Poprawka, wykonawca jest znany bynajmniej mi, mianowicie jest to DJ Pone & Drixxxe no a tytuł się zgadza

zabinio

tytuł tej piosenki to poprostu "Fighting Man" wykonawca nie znany gdyż przypuszczam że została ona napisana specjalnie na potrzeby filmu znajdziecie go na soudtracku do transportera który złatwością znajdziecie na p2p

ocenił(a) film na 9
Razenik

to jest Knoc - Turn'al ,,a nie zadna Fighting Man-ta jest kiedy powraca do nich po wybuchu auta i akcja z drzwiami

ocenił(a) film na 9
nenyaaaa

poprawka nie doczytałam waszych komentarzy, myslałąm ze to odp pierwsze pytanie, zwracam honor:)

użytkownik usunięty
Razenik

A wie ktoś może jka sie nazywa kawałek, który leci na końcu filmu? Z góry dzięki za odpowiedzi...
Pozdrawiam!

kawałek który leci na końcu filmu to Nadia - Life of a stranger