PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=466637}
6,9 102 tys. ocen
6,9 10 1 101688
5,2 14 krytyków
Transporter 3
powrót do forum filmu Transporter 3

Nic dodać nic ująć

użytkownik usunięty
oradek123

najgorsza częśc chyba chciales powiedzieć.ta czesc to chłam i kupa gnoju.

ocenił(a) film na 4

popieram w 100%, jedynka była naprawdę dobra, dwójka średnia, a to coś to po prostu dno.

ocenił(a) film na 8

Osoba, która dodawała ten komentarz chyba wiedziała co chciała napisać!!!!! Ja też sądzę że ta część jest super! Pierwsza część też mi się podobała, a dwójka już mniej:)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 8
oradek123

Była ok 8/10 ;]

ocenił(a) film na 8
oradek123

Jak dla mnie to jest najlepsza część. Jedynka 2. Dwójka była kiepska i nudna jak flaki z olejem

ocenił(a) film na 8
mark1618

Wg mnie też najlepsza.

ocenił(a) film na 10
oradek123

Jak dla mnie też najlepsza :) Jedynka nawet spoko, ale dwójka to dno :P

ocenił(a) film na 7
oradek123

była dobra 7/10 ino jak dla mnie to mógł by statham w nim więcej stszelać

oradek123

moim skromnym zdaniem najsłabsza.co nie znaczy że jest to słaby film. według mnie film jest naprawdę fajny ale poprzednie części bardziej mi przypadły do gustu

ocenił(a) film na 7
oradek123

Ogólnie film fajny. Uwielbiam Stathama ale trochę za dużo fantazji w tych Transporterach. Choć jak mówi mój mąż film akcji bez fantazji nie byłby ciekawy. 7/10.

ocenił(a) film na 7
rewelaa_2

Apropo fantazji, moment kiedy Frank goni samochód, który mu podprowadzili podczas gdy on rozmawiał przy budce telefonicznej; wpadł do auta przez szybę, która się rozbiła na drobny mak a już po chwili normalnie sobie ją zamknął. Bezcenne :D

użytkownik usunięty
rewelaa_2

Też to zauważyłem. Hehe :)

ocenił(a) film na 9
oradek123

wszystkie części są świetne

ocenił(a) film na 8
oradek123

Wg mnie wygląda to tak:
Transporter - 8/10
Transporter 2 - 7/10
Transporter 3 - 8/10

Druga część najgorsza, a to przez ten motyw z odrzutowcem. Scena tak nieprawdopodobna (zarówno sam jego lot po zabiciu pilota, jak i to, że przeżyli taki upadek), że aż śmieszna.

lostek815

aa ja powiem tak: 3- omg masakra ;/
kurde wszystko byłoby fajnie ale nie ten wątek miłosny ;o i kurde nie z ta laską ;/ co to miało być? to wszystko psuje i w ogóle mi to tu nie pasuje! aż się momentami źle oglądało :D
więc jak dla mnie mimo niedociągnięć w 2- część 3 jest niestety Najsłabsza!!! i to przez duże N
czyli jednak z sentymentem powrócę do 1 a w niej do niezłomnego, twardego i trzymającego się zasad Franka!
mimo dobrze zapowiadającej się tej 3 części -naciągane 7 i to tylko ze względu na Statham'a!!
a szkoda, naprawdę szkoda bo liczyłam na tę część! :(

iza_178

Transporter ma tylko jedna częsc pierwsza Transporter 2 i 3 to parodie orginału a nie kontuacje

ocenił(a) film na 5
oradek123

Zdecydowanie najgorsza. Do tego ten piegowaty brzydal :/.

oradek123

najgorsza chyba, najlepsza czesc to 2

ocenił(a) film na 7
MagisterOgierWisnia

Jedynka i trójka to na prawdę dobre kino akcji. Dwójka nie trzyma poziomu pozostałych części

oradek123

Uwielbiam filmy z Jasonem Stathamem a tym bardziej serje Transporter . Ale tak obrzydzić
widzom chęć patrzenia na ekran brzydka rosjanką to zbrodnia . Goscia od castingu powinno
sie powiesic obejrzalem tylko dla Stathama . 5/10 za sentyment

ocenił(a) film na 10
oradek123

Fakt, jazda jest cały czas!