a konkretnie interesuje mnie utwór z 49 min filmu, ( wtedy gdy Frank Martin i Valentina jada na cpn i jak frank tankuje) jedno ze słów to chyba "bounce".Jeśli ktos zna tytuł prosze o napisanie:) z góry dzieki^^
nie wiem jeszcze, który to utwór, ale mam cały soundtrack:
Tracklist:
01. Alexandre Azaria - Take Care of Them [02:40]
02. Eve - Set it on Fire [03:41]
03. Alexandre Azaria - M T Room [02:27]
04. Alexandre Azaria - Better Now, Darling ? [03:35]
05. Alexandre Azaria - Back from the Grave [03:45]
06. Holly Golightly - Whereever you Were [02:36]
07. Alexandre Azaria - Home [05:07]
08. Alexandre Azaria - Drive Faster [05:57]
09. Tricky - Hell is around the Corner [03:49]
10. Alexandre Azaria - Marseille [05:28]
11. Alexandre Azaria - Landscape [03:36]
12. Birdy Nam Nam - Trans Boulogne Express [03:28]
13. Bejamin Theves - Texas (SeBastian Remix) [05:24]
14. Alexandre Azaria - Plese to Meet You [02:45]
15. Alexandre Azaria - Crazy Train [05:32]
16. The Stooges - I Wanna Be Your Dog [03:15]
17. Alexandre Azaria - One More Time [01:48]
witam, niestety mam ten sam soundtrack i niestety nie ma tego utworku. jesli ktos ma jakies propozycje, to prosze o odpowiedz. dziekuje
jeśli był to utwór Busta Ryhmes - Bounce ( Let Me See Ya Throw it to by była w sountracku a tego utworu tu nie ma więc to nie jest ta piosenka musi być któraś z tych co jest w soutracku
Co za brednie wypisujesz?? Dobrze ktoś wyżej napisał, że to Busta Rhymes i to właśnie ten kawałek! A te piosenki co są jako soundtrack to co innego, na końcu filmu zawsze wypisane są wszystkie utwory, które użyty były w filmie. Nie pisz więcej bredni
Transporter 3 Song !
haha der der findet das die olle von transporter 3 hässlich ist der ist SCHWUUUUL
this song was in transporter 3
to kilka komentarzy z youtube piosenki Busta Rhymes Bounce (Let Me See Ya Throw It)kto inteligentniejszy przetłumaczy somie i sie dowie że ta piosenka była w transporterze 3.
a kojarzy ktos kawalek ktory leciw samochodzie jak juz uciekaja ze stacji i raz go poglsaniaja a raz przyciszaja ?
Witam! Przepatrzyłem soundtracka i niestety nie moge znalesc kawałka który leci w 5min 11 s jak gość ucieka policji na przejsciu granicznym co chwile wstawiki jak frank łowi ryby i dalej akcja i leci nuta w tle.Jakby ktoś wiedział co to za kawałek proszę napisać.
Dzięki wielkie,pozdro dla filmwebowców;)