Nie mam pojecia dlaczego ktos chcialby ogladac film z lektorem, to tylko psuje film. Jezeli nie chcesz czekac ani kupowac, obejrzyj z napisami (umiejetnosc czytania chyba opanowales :D ), w necie sa juz bardzo ladne wersje, napisy tez z latwoscia znajdziesz.
KapitanOrzech rozumiem za każdy film który chciałeś obejrzeć kupowałeś lub czekałeś rok zęby zobaczyć go w TV
lektor? nie, to do tego filmu nie pasuje, a poza tym w filmie raczej mało gadają, a więc po co? kupować - może i by było dobrze aby nie oskarżono o ,,ściąganie z neta" ale z internetu pobrać też można :) jest dużo stronek skąd można pobrać ten film ( torrentz.eu )itp. pozdro
Ja oglądałam dzisiaj z lektorem, bo kumpel chciał. Naśmiałam się przez pół filmu, bo lektor seplenił i ledwo go rozumiałam. O wiele lepsza wersja z napisami. Lektora nie polecam, tym bardziej nieprofesjonalnego.
dobra, skąd go wzięliście, chętnie to sobie zobaczę ;D to aż rzadkość żeby lektor seplenił :)
Lektor profesjonalny w 1 i 2 Transformersów był bardzo fajny. Podobnie jak w Piratach. Po prostu niektórzy napisy zawsze sa pierwsze.
Nie ma na razie lektora, bo nie wyszło na DVD w Polsce. Nie rozumiem czemu się czepiacie czy napisy czy lektor. Tak samo czyściągnać czy iść do kina i kupic. Jak ktoś jest sprytny to ściaga. (nie mowie tu o nobach, którzy scia gaja z chomikuj i torrentó w, bo to dla dzieci) Chodzi o takie fora jak p(e)b. pl czy e(x)site. pl Śledz codziennie, bo za niedługo powinno wyjść, podobnie jak Kac Vegas 2.