PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=505976}

Transformers 3

Transformers: Dark of the Moon
2011
6,9 154 tys. ocen
6,9 10 1 153952
5,0 27 krytyków
Transformers 3
powrót do forum filmu Transformers 3

No chyba to jest jakiś żart, że zamiast ostrej Fox dali jakąś blond cizie... żenada..

ocenił(a) film na 7
KatysCat

Zerwał z nią i ma nową. Trochę wyobraźni.

mt_one

Z moją wyobraźnią wszystko ok. Chciałam tylko zauważyć, że ta blondyna nie umywa się do Fox. Czytaj ze zrozumieniem, bo matury nie zdasz, zapewne jesteś jeszcze długo przed..

ocenił(a) film na 7
KatysCat

Co tak agresywnie ?
Moim zdanie po odmowie Megan musieli znaleźć równie ładną a nawet ładniejszą aktorkę dla La Beoufa, a co do wyglądu Rosie rzadko kto ma zastrzeżenia. W tym wypadku twórcy nie zwracali dużej uwagi na beztalencie aktorskie. Ona miała po prostu ładnie wyglądać przy wiecznie biegający La Beoufie, samochodach i wybuchach.

ocenił(a) film na 8
Ned23

Megan nie odmówiła grania w tym filmie tylko pokłóciła się chyba z reżyserem (nie pamiętam dokładnie) dlatego ją wyrzucili. A jak wiemy na jej miejsce musieli kogoś wziąć więc wzięli blondynę. Szkoda bo Megan była dużo lepsza niż ta "nowa". Miałam już dosyć patrzenia na jej "grę aktorską" po prostu żenada :P

ocenił(a) film na 7
alienowa

Masz rację pokłóciła się z reżyserem, bo chciała pewną scenę na początku zrobić całkiem inaczej oraz ciężko się z nią pracowało. Reżyser miał tego dość i ją wywalił. Według mnie dobrze zrobił, może film był przez to trochę gorszy ale sam nie musiał się męczyć a i Megan dostała nauczkę :)

Ned23

A według mnie Rosie lepiej pasuje do transów.

ocenił(a) film na 5
transformers567_fw

Jestem oszczany. Przez użytkowników twojego pokroju forum filmwebu zamienia się w wylęgarnię syfu.

Nie pozdrawiam.

P.S
Fani Avatara jednoczcie się i zbluzgajcie mnie, oto moje powołanie!

Xedrios

cos ci się nie udał ten post, lepiej go usuń zanim znajomi zobaczą.
a Avata jeszcze nie widziałem, podobnie jak jak tego Transformera.

ocenił(a) film na 5
mc_aural

Hihihihi. Dobłe.

Xedrios

Hahahahahaha!!! o ku** to się poszczałam.
A może Ty widzisz jakieś niebieskie ludki biegające po pokoju?;p
Nie nazywaj ich avatarami tylko skieruj się do najbliższego psychiatry.

Ned23

Megan rzuciła coś o producencie, że traktuje ludzi na planie jak Hitler. Wobec czego została antysemitką Hollywood nr. 2 i wywalili ją z planu.
http://film.onet.pl/fotoreportaze/megan-fox-wyrzucona-za-hitlera,4603511,0,fotor eportaz-maly.html

Głupie, nie?

ocenił(a) film na 7
baba_zy_wsi

bardzo..

Ned23

Wcale nie mam zamiadu cię zbluzgać niby czemu?

alienowa

dokładnie to w wypowiedzi na discovery skomentowane było to krótko i na temat; mieli dość jej fochów

ocenił(a) film na 7
KatysCat

Po pierwsze, maturę zdałem dawno temu. Po drugie, bardzo dobrze ze w trzeciej części nie ma tej "księżniczki" Megan Fox. Jest mnóstwo ładniejszych od niej. Po pierwszej części straciła rozum, po tym jak wszyscy wypisywali jaka to ona jest wspaniała.

mt_one

Jak widzę Twoje posty chłopczyku, to czytam tylko 'bla bla bla, bla'. Idź do spowiedzi, może chociaż tam Cie ktoś wysłucha.

KatysCat

no szkoda. miałbym ciśnienia a tak to na lighcie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
KatysCat

Nie słyszałeś? Ta małpa go zostawiła ;)
Ale tak poważniej, to pewnie chciała niebotyczne honorarium, myśląc że jest niezastąpiona.

KatysCat

Zgadzam się w 100%... Ta cizia jest beznadziejna... Nie powiem, bo Foxy w drugiej części już też nie była zbyt przekonująca, a szczególnie na początku.. Żal... No, ale to szczegół... A ta to już po prostu poniżej krytyki.... A odnośnie reżysera to faktycznie się z nią pokłócił, ale o ci im dokładnie poszło to nikt nie chce powiedzieć... Czytałam tylko, że Foxy się z nim nie mogła dogadać... A w sumie z wyglądu to trudno jest ją zastąpić... Przykro mi, ale nie przepadam za blondi i to jeszcze w takim powiedzmy sobie szczerze jednoznacznym wydaniu... Nic do filmu jakoś panna nie wnosi, także... nice...

KatysCat

Zal !!!: DAWAC MI MEGAN W 4 CZESC I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) film na 7
xManiekx_filmweb

to już nie te transformersy co poprzednie... a sexy blondi niech idzie reklamować dalej swoją tanią chińską bieliznę, bo aktorstwa w duszy za grosza nie ma... Po prostu grać nie potrafi i tyle i nie wiem po co taką wrzucili na plan....

ocenił(a) film na 5
KatysCat

Myślałem, że dnem ostatecznym była fox... myliłem się. wszystkie te transformersy były by o niebo lepsze gdyby od początku wybrali jakąś coś wartą aktorkę. Jednak z dwojga złego wolałem megan ;/