PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=442795}

Transformers: Zemsta upadłych

Transformers: Revenge of the Fallen
2009
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181178
5,1 33 krytyków
Transformers: Zemsta upadłych
powrót do forum filmu Transformers: Zemsta upadłych

Jak wiadomo piosenka do odsłuchania na inkinpark.com a do ewentualnego pobrania na stronie : http://rapidshare.com/files/234509974/New_Divide.mp3 ;)

Fuck_this_shit

literówka *linkinpark.com . wybaczcie ;p

użytkownik usunięty
Fuck_this_shit

Jak 95% kawałków Linki Park tak i ten jest totalnie nudny, bez wyrazu, nie prezentuje sobą absolutnie nic ciekawego. Aż szkoda że taka badziewna muzyka ma promowac ten film i się w nim pojawiać...

95%?... dlaczego akurat 95%?... obliczałeś to?... xD

ja się z Tobą nie zgodzę; muzyka Linkin' Park'u jest inna, niż innych zespołów tego gatunku, posiada bardzo charakterystyczne i oryginalne dźwięki niedopodrobienia i dlatego ten zespół jest super i jest tak bardzo lubiany na całym świecie, także przezemnie...

"What've I Done" z "Transformers", dla mnie jest fantastyczna, i czekałem z niecierpliwością na piosenkę do drugiej części film z nadzieją, że również będzie tak cool i utrzyma styl z TF... i nie zawiodłem się! bardzo się cieszę, że LP znów promuje TF...

użytkownik usunięty
Mauricio_Esposito

Chciałem napisać 100% ale pomyślałem,że pewnie znajdą się 2-3 kawałki, które da się słuchać. Byłem w czerwcu 2007 na koncercie Linkin Park (Chorzów, Stadion Sląski), tylko dlatego że grali przed Pearl Jam i myslałem że zanudzę się na smierć ,w końcu zdecydowaliśmy razem ze znajomymi że póki LP gra jest dobra pora żeby wyjśc z płyty stadionu i poszukać kibla. I w sumie do tego się ich muzyka najlepiej nadała - słuchania jej w kiblu spoza stadionu :P Na szczęscie następujący potem koncert Pearl Jam pozwolił zapomnieć o mękach przy LP...

LP owszem jest popularne, głownie wśród 13-16 latków i takich też fanów tego zespołu na koncercie rzucało się w oczy najwięcej. Niestety - film też jest kierowany do takiego (i młodszego) przedziału wiekowego więc tego typu muzykę będę zmuszony znosić, na szczęscie mega-efekty specjalne powinny to wynagrodzić :P

ocenił(a) film na 6

Jeśli tak mówisz to nie pozostaje napisać że pearl srem to gówno i nadaje się podczas sr..... Linkin Park stowrzył nowe wcielenie nu-metal'u a nowa płyta gdzie przeszli na rock alternatywny jest świetna, no ale coż jeśli ktoś próbuje być krytykiem, to trudno. pearl jam jest spoko, ale linkin park jest jak dla mnie lepszy...

Jak Ci to powiedzieć na ich koncerty wpuszczają dopiero od 16 lat...

użytkownik usunięty
Nallle

od 16 cm!