PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=645955}

Transformers: Wiek zagłady

Transformers: Age of Extinction
2014
6,2 103 tys. ocen
6,2 10 1 102516
3,2 27 krytyków
Transformers: Wiek zagłady
powrót do forum filmu Transformers: Wiek zagłady

Szkody było by wywalać Shia jako aktor jest OK. Sądziłem że Megan Fox zagra w 3 odcinku i 4 w końcu jakoś by to się skończyło . Ale trzeba zaczekać na 4 i zobaczymy co ciekawego przyniesie .

robert_114

Też tak sądziłam, ale nie będzie starych aktorów. Mam tylko nadzieje, że ten transformers 4 będzie tak owocny jak pozostałe części.

3sjc

Czy owocny ? raczej nie skoro główną rolę ma zagrać Mark Wahlberg choć aktor jest naprawdę dobry to nie ma takiego poczucia humoru jak Shia. Błędem jest wyrzucenie starych aktorów bo widzowie się do nich przyzwyczaili myślę że 4 część będzie lepsza jeszcze w efekty specjalne. Z całą pewnością po 4-tej części przyjdzie 5 część bo skoro nowi aktorzy to musi być jakieś sensowne zakończenie.

robert_114

Powiem ci że Mark Wahlberg jest dobrym aktorem , ale nie dorówna tamtym aktorom. Myślę, że te następne części będą super, ale nigdy nie dorównają wcześniejszym częścią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3sjc

wczesniejszym? moim zdaniem 1 i 2 na poziomie.. 1 byla najlepsza.. Usuniecie Megan Fox z 3 czesci to byl blad a co dopiero zmiana WSZYSTKICH obsad :) 3 i 4 nigdy nie ogladne.. zakochalem sie w dwoch pierwszych ;)

rajordan

Co do Megan Fox to podobno nie była lubiana na planie filmu miała konflikt z reżyserem i ciężko się z nią grało no ale naprawdę szkoda że nie zagrała w 3 . Jako 3 część była fajna pod kątem efektów specjalnych polecam .

rajordan

Nie oglądałeś 3 części.

3sjc

Owszem nie dorówna Mark Wahlberg jest aktorem bardziej do filmów kina akcji bo dosyć często w nich grał. Pomimo że Transformers jest takim kinem akcji ale jakoś go w tym filmie nie widzę. Po mimo że oglądałem 1,2,3, to mi się podobało owszem szkoda że w 3 nie grała Megan Fox .

robert_114

Tez tak myślę ale to się wszystko okaże.