Narazie z zabawek wynika ze sa same autoboty oto co znalazlem zabawki
Transformers Age of Extinction Movie
Generations Deluxe Wave 1
+ High Octane Bumblebee
+ Crosshairs
+ Dinobot Slug
+ Dinobot Scorn
All Dinobots turn into robots.
Wave 2
+ Drift
+ Dinobot Strafe with 2 heads
+ Dinobot Slash
Voyager Class
Wave 1
+ Optimus Prime Evasion Mode Prime
+ Dinobot Grimlock.
Wave 2
+ Autobot Hound with 7 separate weapons
+ Galavatron who is a semi.
Leader Scale
+ Optimus Prime
+ Grimlock.
More reveals for the movie line coming over the course of the year.
Decepty to narazie galvatron i lockdown no i stinger
wiecie cos jescze
Co do Deceptów, mają się jeszcze pojawić Vehicony i mają się zmieniać w Chevrolety Trax. A co do małej ilości Deceptów w filmie, to jak dla mnie bardzo dobrze, w jedynce np. było ich z 7, a w finalnej brało udział 4. I jakoś każdy z nich (mimo wszystko nawet Bonecrusher) mieli w sobie to coś i jednocześnie każdy się wyróżniał swoim desingiem. W odróżnieniu od ROTF i DOTM gdzie mimo wszystko większość Conó wyglądało tak samo.
hasbro musi zarobic wiec musza byc jakies roboty oprocz tego co narazie pokazali zreszta sami pisza More reveals for the movie line coming over the course of the year.
wiec oby bylo wiecej postaci. juz przymierzam sie do kolekcji zabawek
O ile wiadomo w Wave 3 figurek z AoE mają być m.in: Lockdown, Stinger, Drift zmieniający się w helikopter (jak jeszcze był Decepticonem) i Leadfoot.
Ej A!.Drift jest Autobotem i zmienia sie w Buggati (pewnie zle napisałem samochod Drifta) P.S Dlaczego maja robic nowa zabawke Leadfoota jesli on bedzie miał taki sam wyglad i taki sam samochod????
Ale Drift z początku był Decepticonem, dopiero później dołączył do Autobotów. Co do Leadfoota, to chodzi o to że jego figurka mimo wszystko nie została wydana przez Hasbro, jedynie przez Takarę, jednak to trochę drogi interes jest z kupowaniem tego figsa.
oby zabawki trzymały poziom to się skusze na wiekszosc z nich. Co do deceptów to galvatron na 100 % bedzie pozniej zly bo przemieni go unicron ktory pojawi sie na koncu filmu. Lockdown jest bezfrakcyjny bo pochodzi pewnie od unicrona dlatego tak mało wiemy na temat deceptow. decepty bedA W POZNIEJSZYM CZASIE LACZYC SIE Z AUTOBOTAMI aby razem walczyc z unicronem. tak ja to widze. chyba ze bay ma o 200 stopni inny plan na film
ogolnie mam nadzije ze bedzie wiecej transformersow a mniej ludzi. bo ten sojusz to smieszny byl.
Ale Galvatron tak czy siak jest zły. Lockdown jeśli chodzi o świat Transformers nie ma nic wspólnego z Unicronem, jest łowcą nagród. I skąd pomysł że Unicron się w ogóle pojawi?
lockdown jest lowca zgadza sie dlatego dostal zadanie- zabij prima i wez matryce jedyna bron mogaca pokzyzowac mi plany. lockdown wzial statek ( tripicona) i ruszyl na ziemie. sam Bay zdradza sie w wywiadach wiec logicznie skladac wszsytko co mowi i wychodzi na to ze pod koniec filmu zobaczymy unicrona ktory zmierza do ziemi
Myślę, że Unicron pojawi się raczej w ostatniej części nowej trylogii, to zbyt duży kaliber jak na początek :P
Transformers: Age of Extinction[edit]
Lockdown – 2013 Lamborghini Aventador LP 700-4 Coupe[4]
Unknown Decepticon - White 2013 Chevrolet Camaro
Wolf – Unknown
Drift – (later becomes an Autobot)
Vehicons – 2013 Chevrolet Trax cars (spotted filming)
Seekers - X35s (spotted filming)
Decepticon Protoforms - Unknown
Human-made Transformers[edit]
Galvatron – 2014 Freightliner Argosy cab over truck[5]
Stinger – 2013 Pagani Huayra[6] (Stinger is a evil clone Bumblebee, hinted as human-made)
Unknown Dread – Black Chevrolet Suburban emergency vehicle (Spotted filming together with Galvatron and Stinger)
Unknown Decepticon - Waste Management garbage truck (Spotted filming; hinted as human-made)
Unknown Decepticon - Orange McLaren MP4-12C (Spotted filming; hinted as human-made)
Unknown Decepticon - White Aston Martin DBS V12 (Spotted filming; hinted as human-made)
Unknown Decepticon - Blue Lamborghini Gallardo (Spotted filming; hinted as human-made)
Unknown Decepticon - Green Lamborghini Gallardo (Spotted filming; hinted as human-made)