Istnieje szansa że aktorka z 2 części transfomers 4 powróci !!!!!!!!!!!
Ale się ciesze !!!!!!!!!!!111
O to cytat ze strony :
,,Przypomnijmy, że aktorka, która zagrała w dwóch pierwszych częściach serii, została
wyrzucona z trzeciej, kiedy porównała reżysera Michaela Baya do Hitlera. Wcześniej Bay prosił
ją, aby w ramach przygotowań do zdjęć opaliła się i przybrała nieco na wadze. Producent
dzieła, Steven Spielberg, podjął natychmiastową decyzję o zwolnieniu aktorki, kiedy usłyszał jej
słowa o Bayu i Hitlerze. Jej miejsce zajęła Rosie Huntington-Whiteley. "
,,Teraz wszystko wskazuje na to, że konflikt między Bayem a Fox został zażegnany. Filmowiec
zatrudnił gwiazdę do nowego filmu o żółwiach ninja, a w ostatnich dniach przedstawiciele
Paramount Pictures zasugerowali, że aktorka pojawi się także w czwartej odsłonie
Transformer."
zgadzam się, ale to jeszcze nie wiadomo ale jak by wróciła to by było zarąbiście.
shia to może lepiej niech nie wraca bo znowu Megan wypomni mu żydowskie pochodzenie, dorzuci kawał o Spielbergu i znowu wyleci z ekipy, oczywiście Megan nie Shia.
Teraz się dopiero dowiedziałem że Shia nie będzie już grał w czwartej części,dlatego popieram i też bym chciał żeby wrócił.A jak dla mnie to obie aktorki są dobre :)
"to by było już było zajebiscie"? A po jakiemu to napisane? Poza tym pisze się "byłoby" a nie "było by". "Bym", "byś", "by" piszemy łącznie z czasownikami. Jedna z najczęsciej powtarzanych w szkole zasad ortografii.
"Napisała" jak już coś analfabetko. Matko, tu same trzynastki chyba siedzą. Nie dowierzam.
Hahaha, wszystko jasne. Wystarczy wejść w Twój sweet profilek.
"ciekawe na granie" HAHAHAHA. Zapraszamy do szkoły, bo chyba nigdy nie odwiedziłaś takiego miejsca w swoim krótkim życiu.
PS. ja tylko bronie tej dziewczyny na pewno jest jej przykro, że się tak zachowałaś, przecież ty też morze nie raz robisz takie błędy, każdemu morze się pomylić.
Shia po trójce mówił, że na pewno nie zagra już w żadnej następnej części, bo dla niego seria się już skończyła i nie powinna wyjść żadna nowa część. Ale cóż, ostatnio mało go w filmach, więc może wróci dla kasy w Transformersach 5 ;)
jak dla mnie nie masz racji.
Dobrze by było chociaż w tym filmie zobaczyć znajomą twarz.
ale nie w calym filmie, TF4 to nowa seria a mysle ze Megan i Shia mogli by byc jedynie w wspomnieniach Bee czy Optimusa
lennox podobno ma być w transfomers 4 ale podobno jako epizod.
Trochę szkoda bo to fajny aktor :(
Bo to marna aktorka wrzucana do tego typu filmów tylko po to, żeby najprymitywniejsza część męskiej widowni miała powód je oglądać?
Transformers, nie Titformers. Ten film oglądamy dla przerośniętych robotów, wybuchów i wielkiego roz*******u, nie dla ładnych "aktorek", które kompletnie nic do tego filmu nie wnoszą.
Ja mam inne zdanie, jak dla mnie to była jakaś pusto głowa baba!!
Nie umiała w ogóle grać.
Nie rozumiem jak bay mógł ją zatrudnić, a wyrzucić megan, to po prostu postradanie zmysłów.
No a ja mam na odwrót uważam że lepiej gra i jest ładniejsza R niż Fox, ale każdy ma własne zdanie. A i mam pytanie na serio będzie ta 4 część? To może nie jakaś plotka bo Transf. bez głównego bohatera to tak dziwnie ..
Boże tylko niech nie wraca Fox. Nic do niej co prawda nie mam , ale uważam że TF4 to powinna być nowa , lepsza , mocniejsza seria. Bez przesady chyba 3 części z Samem już starczą , kończymy to story i wchodzimy w nowe. Poza tym podczas jednego wywiadu z Bayem on mówił że TF3 to jest ostatnia seria przygód Sama , więc Fox jest po prostu zbędna w tym filmie.