PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 788 tys. ocen
7,3 10 1 788438
7,3 84 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

Będzie Titanic w 3D to pewnie sporo osób wie, będzie można go znów zobaczyć w kinie. Ale jak myślicie dojdzie to w ogóle do Polski czy w rezultacie będzie tylko w Ameryce i ewentualnie w jakiś "lepszych" krajach?

Camille_4

Też bym to chciała wiedzieć^^

PS. Wiem, mój post tylko tu śmieci.

Camille_4

Nie słyszałam o tym, aby film miał wyjść w 3D, ale jeśli tak będzie, to z pewnością trafi i do polskiego kina. W końcu Titanic zarobił mega forsę i zdobył 11 statuetek Oscara, więc chcąc zdobyć kasę będą go puszczać gdzie tylko popadnie. Ja osobiście z chęcią bym się wybrała na 3D, oczywiście z paczką chusteczek :)

ocenił(a) film na 8
a_sia91

wyjdzie wszędzie. Słyszałem coś o połowie 2010 roku...

ocenił(a) film na 10
Camille_4

Dlaczego tylko w "lepszych krajach" ? Skoro Avatar "dotarl" do Polski (równiez w wersji 3D) to jezeli powstanie Titanic 3D to z pewnoscia "dotrze" do Polski.

Camille_4

A ja bym prosiła o źródło tych rewelacji.
Zastanawiam się, czy takie przerobienie jest w ogóle możliwe- na imdb co chwila ktoś rzuca takim pomysłem, a konkretów nie ma.

LadyEire

To akurat zdaje się być prawdą.
http://www.hollyscoop.com/movies/leonardo-dicaprio/titanic-to-be-re-released-in- 3d_1710.aspx

nananatralalala

Ja się też dużo naczytałam o tym że wyjdzie w 3d. Jeśli dotrze do Polski to pójdę na pewno.

ania_979

Jakoś w to wątpię, że w Polsce pokażą... Ale miejmy nadzieję!

ocenił(a) film na 8
Johnny__Depp

ee tam, odpowiednia akcja reklamowa na świecie i do polskich kin zawita, taki film jest robiony dla pieniędzy. Choć Cameron teraz się Avatarem 2 ma zając wiec nie wiadomo co z Titanikiem 3D

Venea

Ja mam tylko nadzieję, że nie pokażą Titanica 3D z napisami! Byłem na Avatarze 3D z napisami i myślałem, że tam nie wytrzymam. Strasznie oczy bolały. Moim zdaniem 3D powinno być tylko z lektorem!

Johnny__Depp

A ja nie lubię filmów z lektorem, wolę jak są napisy. Wtedy wyraźnie słychać jak mówią po angielsku - lubię ten język. Chociaż, tak uwielbiam "Titanica", że poszłabym na niego czy byłby z napisami czy z lektorem ;)

ocenił(a) film na 7
ania_979

Nie wyobrażam sobie Titanica w 3D...
Bo nawet jak już będzie to pewnie znowu się większość będzie czepiać że co chwila coś nie wystawało z ekranu, mogę się założyć że pojawi się temat "czemu titanic nie wystawał jak tonął... nie uważacie że lepiej by to wyglądało?"... Jeżeli Camron postwiłby na realizm to jak mam być szczera to nic ciekawego, tzn. nowego i tak byśmy nie zobaczyli ;) Bo co wy chcecie w 3D? Zobaczyć kolesinkę opalającą się na pokładzie która wygląda jakby się opalała obok nas(chyba takiej sceny nie było, no ale pomińmy :P chyba wiadomo o co chodzi^^)? Bez sensu...