PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187}
7,3 788 tys. ocen
7,3 10 1 788416
7,3 84 krytyków
Titanic
powrót do forum filmu Titanic

O co chodzi z drugą częścią Titanica? Czy to prawda, że niedługo zobaczymy ją w kinach?

ocenił(a) film na 10
bogna_3

Coś Ty! To internetowa parodia! To było by bez sensu takiego filmu nie można kontynuować!

ocenił(a) film na 10
bogna_3

Body wprowadza Cię w błąd, bo sam nie wie. Oczywiście, że niedługo (na jesieni) zobaczymy Titanica 2 w kinach (tym razem będzie żeglował w rejonie Marsa i Alfa Centauri, a pod pokładem będzie czyhało dwóch nożowników z morderczą dawką trucizny).

30_letnie_prochno

Co wy pieprzycie, jaki Tytanic 2? Chyba was pogieło. A z tobą Body to sie zgadzam. To jakas Parodia. Pozdro :)

fiore99

p.s Pomyłka, miałam napisać Titanic a nie Tytanic

ocenił(a) film na 10
fiore99

No rzeczywiście, pomyłka tak olbrzymia, że aż wymaga napisania drugiego postu.

ocenił(a) film na 10
bogna_3

jest juz 2 cz. titanica widzialam zwiastun na youtube
http://www.youtube.com/watch?v=7iOuYkbrx4w
ale nie ma go na filmwebie, co jest troche dziwne

ocenił(a) film na 8
Secret_Fairy

To nie jest 2 część Titanica. Drugiej części nie ma i nigdy nie będzie, tego filmu naprawdę nie da sięnakręcić. O czym miałby być, że Rose spotyka Jacka w zaświatach i tam kontynuują swoją miłość sprzed lat? Nonsens.
Link, który podałaś jest linkiem do trafnego "zklejenia" fragmentów innych filmów z Leo DiCaprio. Zwróć uwagę, są w nim sceny m.in. z "Romea i Julii". Skąd wzięli te sceny z "człowikiem w lodzie", Rose i całą inną resztą związaną bezpośrednio z Titanicem, tego nie wiem. Ale to nie jest zwiastun drugiej części.

Mary_Jules

Dla jeszcze nie wiedzących, druga część Titanica będzie. A nie będzie w niej o tym że Rose i Jack spotykają się w zaświatach tylko o tym że Jack przeżywając katastrofę zamarza w wielkiej tafli lodu. A po kilku dziesięciu latach zostaje odnaleziony na dnie oceanu i przywrócony do życia i staje się królikiem doświadczalnym.

Daredevil18

Druga część titanica napewno bedzie, zainteresowani moga poczytać o tym na różnych forach. Cameron zadowolony sukcesem kasowym z 97 roku postanowił nakrecić druga cześć, a co wiecej, Di Caprio zgodził się w niej zagrać. Tym razem będzie się to działo w przyszłosci i nie bedzie powiązania miedzy pierwszą a drugą czescią. Wiem tylko że statek (kosmiczny) bedzie się nazywał "Titanic"

ocenił(a) film na 10
BRAK_UZYTKOWNIKA

No nie to są jakieś żarty Titanic 2 dobre!

ocenił(a) film na 10
bogna_3

Nieee... Owszem- zwiastun się pojawił, ale nie jest on związany z drugą częścią 'Titanica'- jest po prostu zmontowany z kilku innych filmów, w których grał DiCaprio.

bogna_3

Będzie! Na pewno będzie! Tyle, że nie sequel ale remake... W "Fakcie" tak pisali... Nawet dali plakat filmowy. Tym razem w głównych rolach Steven Seagal i Eddie Murphy.

ocenił(a) film na 7
Mieloneq

Który z nich będzie Jackiem, a który Rose? ;-))

ocenił(a) film na 10
Laura_Melody

No właśnie - dobre pytanie :D
Ale szczerze - to ja wątpię w to, że niby będzie ten 'Titanic 2'.

Pinky_Emm

W sumie ja tez zauważyłam nowe plakaty co do Titanica 2, ale ludzie przecież to smieszne. Nie chce mi sie wierzyc aby powstała druga część tego filmu.

fiore99

Jeśli nawet będzie 2 częśc "Titanica" to obawiam się, że będzie ona beznadziejna. Nie których filmów po prostu nie mozna kontynuować, takich właśnie jak "Titanic" czy chociażby "Leon Zawodowiec" Osobiście uważam to za bardzo marny pomysł

ocenił(a) film na 10
Kimie

Zgadzam się. Zazwyczaj druga część już nie jest taka dobra, jak pierwsza, dlatego nie jestem zbyt entuzjastycznie nastawiona, co do ewentualnej kontynuacji filmu. Zresztą... To dość dziwne- bo o czym robić drugą część filmu, skoro pierwsza część zakończyła się dość jednoznacznie.

Kimie

Marudzicie, na pewno będzie to wybitne dzieło! Oprócz remaku planują jednak także kontynuację. W rolach głównych znów Leonardo di Caprio i Kate Winslet! Film będzie jednak horrorem. Tym razem Kate będzie przewodziła wyprawie badawczej, która ma za zadanie zbadać Titanica. Na pokładzie okaże się jednak, że jest on obecnie nawiedzony. Jednym z duchów będzie właśnie di Caprio. Film reżyserować ma Andrzej Wajda. Premiera już 22.12.2012.

ocenił(a) film na 10
Kimie

Mogłaby byc druga częśc szkoda tylko,że tak póżno,nikt się tego nie spodziewał po tylu latach od premiery.Szkoda,że scenariusz nie jest bardziej realny np:dalsze losy Rose i nawiedzający ją duch Jacka, zamiast jego cudownego ożywienia. Wiadomo,że nie będzie to hit ale chociaż coś na pocieszenie dla osób nie pocieszonych uśmierceniem bohatera w pierwszej części.

bogna_3

Pierdolicie coś. To jest film oparty o autentycznych faktach, a nie coś wymyślonego.......

ocenił(a) film na 10
fisichella113

Z jednej strony masz rację, bo ten film oparty jest na autentycznych faktach, ale zauważ, że w pierwszej części też były wątki fikcyjne- chociażby Jack i Rose.

fisichella113

Jest coś takiego jak nieautentyczny fakt? :P

ocenił(a) film na 10
Mieloneq

Nie, ale ja nic takiego nie pisałam :P :P

ocenił(a) film na 10
bogna_3

Chciała bym . Nie powiedziane jest tak do końca czy bedzie 2 cześć .
Moim Zdaniem Nawet jeśli zrobią to tylko o Rose a może Zrobią cościk żeby przyciągnąc osoby do kina . Wiedzą że Titanic przyniusł odromne Zyski. Więc czemu nie zrobic kolejnej cześci? . Ludzie by szli do kin .
Byli by ciekawi 2 części. A pomażyć każdy może^^

Nesta193

Ta druga część na youtube to po prostu zlepek kilkunastu filmów. Wiem bo oglądałem jeden film i była taka sama scena jak w titanic 2. Jeśli kochacie titanica(nie tego filmowego) to zapraszam na nasze forum www.statekmarzen.fora.pl

ocenił(a) film na 10
rifi77

Właśnie - ja też to oglądałam na You Tube, ale myślałam, że tym ludziom, co wypisywali, że niby będzie druga część, chodzi o coś innego. Ale w każdym razie, nawet jeżeli chodziło im o coś innego, to szczerze wątpię, żeby powstała druga część.
A na forum postaram się zajrzeć :)

ocenił(a) film na 7
bogna_3

Tak to prawda. Do tego dochodzi "Brocke Back Moutain 2: Początek" pod koniec lata.

bogna_3

Po mojemu to nie powinno być kontynuowane, ale jeśli już będzie ( w co wątpię )... Boże spraw żeby było tak, jak napisał Mieloneq, bo wersji z eksperymentami nie zniosę ( duszki "rlz" :P ). ;)

ocenił(a) film na 10
bogna_3

a jednak wyjdzie http://www.theasylum.cc/product.php?id=174 i to juz
niedlugo.

A i jeszcze taka ciekawostka:
http://www.plejada.pl/2,31126,news,1,1,titanic-3d-w-kinach-w-2012-
roku,artykul.html

ocenił(a) film na 10
Uzalezniony

http://www.plejada.pl/2,31126,news,1,1,titanic-3d-w-kinach-w-2012-
roku,artykul.html

Uzalezniony

Niestety muszę Cię rozczarować- Asylum specjalizuje się w produkcji niskobudżetowych podróbek znanych filmów.

ocenił(a) film na 10
bogna_3

mam nadzieje ze to brednie...

bogna_3

heh, ciekawe jak taka dryga część miałaby wyglądać ;)
Titanic wypływa w swój drugi rejs, po wyłowieniu go z dna morza ? parodia dosyć dobra może z tego wyjść, bo poważny film na pewno nie.

użytkownik usunięty
elte18

Tak dokładnie.

Nie będzie żadnego Titanica 2.
Zgadzam się, że wyszłaby z tego niezła parodia, gdyby rzeczywiście go z tej wody w tafli lodu wyłowili. xD

Alicia__

Titanic będzie wkrótce w kinach, ale w 3D. Żadna tam druga część.
Ale powstaje ponoć superprodukcja w której Transgalaktyk Titan zderzy się w przestrzeni kosmicznej z rojem asteroid...