Chyba na privie będzie najwygodniej. No chyba, że chcemy utworzyć grupę na fejsbuku, o ile wszyscy mają konta ;)
Ok, możemy tu na priv ;D. Tylko tak sobie myślę, że dobrze by było zrobić coś na zasadzie konferencji, żeby wszyscy zainteresowani mogli brać w niej udział :). Wiesz czy na filmwebie jest taka możliwość?
Hmm w sumie racja, ale na filmwebie raczej nie ma takiej możliwości ;) Założyłam czat: http://czat.polskastrefa.eu/thor więc wystarczy, że się umówimy o konkretnej godzinie, żeby wszystko obgadać :D
Ooo świetnie :D. Mi pasują wszystkie dni tygodnia (bez wtorku) w godzinach powiedzmy popołudniowo-wieczornych, więc czekam na dalsze propozyszyn. No i przydałby się odzew reszty zainteresowanych! ;D
Lepiej się pospieszcie - jak chcecie iść na premierę - bo jak teraz patrzę u nas na sali (Warszawa) najlepsze miejsca są już zajmowane. ;)
Jestem (w miarę) cierpliwą osobą - czekałam tyle miesięcy, to poczekam jeszcze te kilka dni więcej żeby mieć święty spokój na sali :)
Tak ale premiera to jednak premiera, bedzięmy pierwsi zThorowani :P swoja drogą wyszedł maraton w dzien premiery, Thor, Avengers i Thor2 temat do przemyslenia?:)
Ja jestem z Gdańska, ale skoro jest tu też kilka osób z różnych części Trójmiasta można by się spotkać po środku, czyli w Sopocie ;) Choć mi osobiście nie przeszkadzałoby pojechać do Gdyni, wszystko można dogadać :D