Ten film jest tak nijaki,że nawet ciężko stwierdzić co jest gorsze...scenariusz lecący na stereotypach, czy 21letnia kiepawa aktorka, wyglądająca jak 40latka, grająca nastolatkę. Chcecie obejrzeć coś na przewijaniu to idealny seans,inaczej szkoda waszego czasu. Te podwyżki abonamentu kija dały, kase spuścili w kiblu.
Ja nie mogę uwierzyć, że to kosztowało 320 mln dol. To musi być jakiś scam, albo pralnia brudnych pieniędzy. Film nie jest ani spektakularny, jest nudny wizualnie. Wygląda na max 100 mln. Rozbuchane budżety obecnych filmów, które wyglądają biednie, to jakaś epidemia współczesnego kina
A pozniej "no wiecie bilety musza byc drozsze i reklamy wszedzie bo zobaczta ile pinidzy to kosztuje panie".To samo z grami video budzet 200mln a jak sie zaglebisz 150mln marketing.Je&ane garnitury odpisy od podatkow i przekrety a my za to mamy placic
Zgadzam się i dlatego uważam, że ktoś to płaci za oglądanie filmów i granie w gry w dzisiejszych czasach jest po prostu tępy. Ludzie spędzają w internetowym świecie więcej czasu niż w normalnym a i tak nie wiedzą jak się po nim poruszać. Jak widze te wszystkie Netflixy, Maxy, Disneye i inne dziadostwa to mnie czyści. Nigdy nie miałem konta i nie płaciłem za żadne abonamenty a oglądam wszystko przy premierach, albo i wcześniej. Kiedyś wypożyczało się filmy w wypożyczalniach. Dziś nie płacicie za filmy, tylko płacicie wypożyczalniom. Zalew gówna tam i nic więcej, a z was tylko doją kasę. Zbudujcie peceta, podłączcie internet za 50zł miesięcznie i gotowe. W internecie wszystko jest za darmo, wystarczy umieć szukać.
Różni ludzie i różne gusta! Jak dla mnie film był rewelacyjny! Jedenastka i Chris zagrali bardzo dobrze!
a co skłoniło cię do oglądania tego filmu? przecież absolutnie wszystko wskazywało, że to będzie taki poziom