PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72480
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Hm, jak Genesis, to w głównych rolach Phil Collins, Mike Rutherford i Tony Banks. A na poważnie - niech powróci motyw muzyczny Brada Fiedela!!

użytkownik usunięty
Hagan4

Niech powróci R, ale to zapewne nie możliwe.

ocenił(a) film na 5

Jasne ze to nie mozliwe bo juz w maju wytwornia filmowa do ktorej naleza prawa do T5 oglosila ze T5 bedzie mial kategorie PG-13. To ewidentny skok na kase i dokladnie tak samo zrobili z kiepskim T4. Wlepili mu PG-13 bo debile liczyli na taka sama forse jaka zgolily TRANSFORMERSY lub IRON MANY. A tutaj lipa sie okazala... T4 ledwo zarobil na swiecie 372 mln.dolarow a wyobraz sobie jaka lipa by byla gdyby T4 mial kategorie R... Wynik kasowy by byl slaby na maksa bo co jak co ale dziesiatki milionow nastolatkow w wieku od 13-19 mialo duzy wplyw na to ze T4 zarobil 372 mlndol. Bez PG-13 mogla by byc klapa... T5 to dokladnie szukanie na sile kasy i stad powrot do PG-13. KASA KASA I JESZCZE RAZ KASA SIE DLA NICH LICZY A NIE SENTYMENTY FANOW 'TERMINATORA 1,2,3' KTORE MIALY 'R'.

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

T3 też nie zbyt dużo zgarnął przy budżecie 200 mln$.
432 na swiecie więc lipa...
Arnold tu nic nie da a wszyscy tak go chcą co mnie rozwala jak liczy się dobry scenariusz.
Mi to obojętnie czy będzie czy też nie.
A wczesniej tak zapowiadali, że T5 będzie miał R tak jak cameron przykazał a tu jednak PG-13.

ocenił(a) film na 5
Hagan4

Slyszalem ze BRAD FIEDEL ma byc kompozytorem do T5. Wielu by ten fakt ucieszyl...

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

A powstanie muzyka z doopy jak T3 i T4 na dodatek te PG-13 zamiast R......RIP TERMINATOR

użytkownik usunięty
Parsley81

RIP terminator.
Nie ma co liczyc ma Camerona -.- avatary 2,3,4 potem Battle Angel więc terminator co najwyżej w 2024 roku by się mógł pojawić w fazie preprodukcyjnej od Camerona.

ocenił(a) film na 5

Ten Genesis powoli zajeżdża kupą - co by nie było...na pewno wybiorę się do kina...trudno stracę 30 zł...może będzie taniej bo puszczą film w 2d.

użytkownik usunięty
Parsley81

Tez sie wybiore ... co mnie recenzje obchodzą!?

użytkownik usunięty
Parsley81

U mnie bilet na Godzille 3D kosztował 17 zł.
Kino takie o, bez rewelacji.... słabe
Ty pewnie do IMAXu chodzisz.

ocenił(a) film na 5

Cinema city ...wiem tylko, że 3D

ocenił(a) film na 5
Parsley81

26 zł + 3 zł okulary...ale kiedy masz okulary na następny seans to tylko 26 zł normalny

użytkownik usunięty
Parsley81

Cena dosyć zaporowa.