PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72478
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

John Connor

ocenił(a) film na 5

Connorem powinien zostać Bale tak samo Reese'm ten młody ruski, bez sensu takie zmienianie ciągłe aktorów,a w ogóle to sie szykuje bajeczka z tego filmu, Terminator Salvation moim zdaniem to powrót do formy po T1 i T2 a tu szykuje sie kit

ocenił(a) film na 6
johnny__92

Dla mnie Bale jest fatalny jako Connor, Sztywny, z kołkem w doopie. W Salvation o dziwo najciekawiej wypadł Anton Yelchin, który grał Reesa..Przekonujący, dobrze dobrany figurą, wyglądem pod młodego Biehna..
TS jest mocno spartolony, Okazuje sie że będac gościem pokroju Bale'a , można się wdać w biajtykę z T-800 na pięści, Mototerminatory mają usb, a Jeden z bohaterów przez 3/4 filmu nie zauwazył że jest cyborgiem, chociaż były ku temu przesłanki że jest "za twardy"

Cięzko dobrać niezłego Connora, ale Bale był bardzo słabym wyborem..

W Genesis słabym wyborem wydaje się Jai Courtney jako Reese,,a Jason Clarke jako t-3000, czy jak go tam nazwali za dużo gada..Trash Talk zamiast podejść i załatwić mamusie i tatusia..

ocenił(a) film na 4
johnny__92

Bardzo dobrze, że nie powiązali tego z 3 i 4. Gnioty totalne!

ocenił(a) film na 1
johnny__92

Właśnie ten młody Rusek fajnie zagrał. Tolerowałam go w tej roli, nawet by mi się podobało, jakby go znowu obsadzili. Jak lubię Bale'a, tak Johnem był beznadziejnym, jednak mimo wszystko lepszym niż Clarke.