Nie pogniewałbym sie gdyby 7 czesc była kontynuacją Tokyo Drift :P
no chyba ze tak ale muszą zrobic Tokyo Drift 2 pierwsza czesc naprawde mi sie spodobała :D
No tak ,niech najpierw bedzie część 6 potem 7 a potem zobaczymy co bedzie dalej na spokojnie
Ptaszki ćwierkają, że wydarzenia z TD będą po końcówce (lub równolegle z końcówką) F'n'F6, więc chociaż F'n'F7 ma być kontynuacją "głównej" serii, to jednocześnie może być kontynuacją trzeciego filmu z serii.
7 nie będzie kontynuacją tokyo drifta ale mini prequelem tokjo drifta ponieważ ma się wyjasnić kilka wątków poruszonych w tokjo drifcie między innymi życie hana i jego miłość do amercian musce. wieć w ten sposób ma 7 cześc być powiązana z tokjo driftem.
W 6tej części będzie nawiązanie do Tokyo Drifta, jest dosyć prawdopodobne, że siódma część będzie w małym stopniu kontynuacją TK. (jeśli chodzi o dalsze losy Shauna)
Bo już mówili aktorzy i reżyser, że to ostatnia część, i nie widzą sensu nagrywania dalej tej serii.
Więc się nie pogniewasz, bo tak będzie. Chronologicznie to tak :
Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
Fast & Furious
Fast Five
Fast and the Furious 6
Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast and the Furious 7
Dobrze by było zobaczyć kto wygrał Drift,chodzi mi tu o ostatnią scenę z filmu Tokio Drift czyli Dominic vs Shaun .
Nie było żadnego Tokio Drift !!! Twórcy Filmu Pomijają ten dodatek. Poczytajcie trochę, a nie głupoty wypisujecie.
Ciekawe, bo ja oglądałem.
I miliony innych widzów też oglądali.
Formułuj sensowniej wypowiedzi, bo w ten sposób sam napisałeś głupotę.
To że nie umiesz sformułować wypowiedzi, (choć oczywiście można się domyśleć o co Ci chodziło), nie znaczy że inni nie myślą, tylko raczej wręcz o Tobie. Napisałeś bezsensowny tekst, więc teraz jedyną obroną jaką potrafisz zastosować to jest bezsensowny atak, a wystarczyło by napisać że nie to miałeś na myśli, że źle sformułowałeś wypowiedź, po prostu chodziło Ci że Tokio nie należy wliczać do serii...
Dokładnie w przeciwieństwie do ciebie gimbie, bo ty takiego słowa, jak mózg w życiu na oczy nie widziałeś..
http://kwejk.pl/obrazek/1253068
Twój mózg ogranicza się tylko do POLSKICH tematów, szkoda. świat jest dużo większy niż ci się wydaje.
Czytanie ze zrozumieniem, to nie jest twoja mocna strona. No, ale czego innego się można było spodziewać :D
Tak przyznaję, że większego kretyna tutaj nie widziałem :)
I do tego fan zmierzchu.pfffff , nie ma to jak mieć gust i ocenić na 10 Zmierzch hahaha
Po co ciągniesz tą dyskusję, nie masz kolegów ?
To, że oceniłeś na 10 zmierzch, nie oznacza, że jesteś gorszy. Oznacza tylko, że jesteś gimbem, tak jak pisałem KILKA DNI TEMU ! :)
Sami debile, nie mam pojęcia po co ta kłutni. Nie czytałem do końca bo mi ię nie chciało ale propo początku to hronologicznie układają się: 1 2 4 5 6 3 7
http://www.filmweb.pl/news/Wielki+spoiler+sz%C3%B3stej+i+si%C3%B3dmej+cz%C4%99%C 5%9Bci+%22Szybkich+i+w%C5%9Bciek%C5%82ych%22%21-93204 masz info tylko przeczytaj cale
A nie sorry. Nic sie nie zmieni, tylko ponoc Statham ma grac kolesia co wjechal srebnym mercem w Hana.
Fakt, scena w Fast6 ukazująca śmierć Hana troszkę różni się od tej z TD, po dzisiejszym seansie szóstki obejrzałem raz jeszcze śmierć z TD i detalami się różnią chociaż w TD nie widać Stathamana i pewnej rzeczy mianowicie łańcuszka Letty a w szóstce pokazano, że Stathman go rzuca i odchodzi czego w TD nie widać. Moja wypowiedź może być zagmatwana proszę wybaczyć, zmęczony lekko jestem ale polecam Fast6 i czekam na 7 ;)