PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=575916}

Szpieg

Tinker Tailor Soldier Spy
2011
7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 74617
7,4 54 krytyków
Szpieg
powrót do forum filmu Szpieg

Chciałabym pójść na to z bratem, ma 12 lat, nie ma tam jakiś scen namiętnego seksu ? : D

ocenił(a) film na 10
epauletta

Oj szczerze to nie ma ale ja bym nie brał na ten film 12 latka. Do niego trzeba dojrzeć.
Taki chłopak się tylko umęczy i żadnej radości z niego nie wyniesie.

użytkownik usunięty
epauletta

Ja mam 12 lat (za miesiąc 13) i obejrzałem.. Jakichś super zboczonych scen nie ma.. Ot, dwa razy naga (bez stanika) kobieta i raz (z bardzo daleka) stosunek. Pomijam to, że na filmie TOTALNIE się wynudzi..

ocenił(a) film na 8
epauletta

sama widzisz jaki stosunek do filmu mają ludzie którzy nie dojrzeli jeszcze do filmów takich jak Szpieg, dlatego popieram @Kruchy_serious w stu procentach!

ocenił(a) film na 8
epauletta

Film bardzo dobry. Jeden z leprzych w tym roku ale 12-latek? się wynudzi. Zbyt zamotany i bez akcji ;)

ocenił(a) film na 5
epauletta

12-latek nie zrozumie tego filmu :3

advantage_1994

ok, dzięki ;)

ocenił(a) film na 8
epauletta

Hmm... A nie przeszkadza Ci, że scen w których rozwalają ludzi na oczach innych ludzi, albo z bliska pokazują jak facet dostaje kulkę w łeb?
Troszkę pokrętna logika, że póki cycków ani seksu nie ma można dziciaka brać na film.
Polecam, ale bez brata ;)

Nano

Czasy się zmieniają, w coraz młodszym wieku ogląda się kryminały - niestety, więc jeśli nie masz młodszego rodzeństwa i nie orientujesz się jakie filmy oglądają już nastolatki - nie wypowiadaj się. Takie komentarze są naprawdę zbędne.

ocenił(a) film na 7
epauletta

No pewnie, bo pieprzenie się na ekranie boli w oczy bardziej niż bezsensowna przemoc. A jak oglądają to znaczy, ze nie ma co dyskutować, trzeba pokazywac takie filmy, mus to mus.

Nie lubię hejtowac, ale to Twój topic jest kompletnie zbędny, bo zamiast zadawać głupie pytania mógłbyś przeczytać recenzję/opinie o filmie.

Covaleux

hahaha wiedziałam, że nawet z takiego banalnego tematu będzie tu jakaś bezsensowna dyskusja, to takie typowe dla filmwebu xD koniec tematu

ocenił(a) film na 7
epauletta

gratuluję sukcesu

ocenił(a) film na 8
epauletta

Facet z wyprutymi flakami - jak dla mnie gorszy od cycków. Tak jak mózg na ścianie.
Zgadzam się z Covaleux, wrażliwość na przemoc jest ważniejsza niż na goliznę.

ocenił(a) film na 5
epauletta

A gdyby były sceny nie-namiętnego seksu, to zabrałabyś go ? :)

newhope

Są. Film kończy przecież scena zbiorowej orgii...