PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 235990
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

jeśli chodzi o muzę, której słucha Landon, to wiem tylko tyle, ze np. jedna piosenka jest autorstwa jego zespołu - Average Jo (nie pamietam tytułu), kolejna to Fuel- empty spaces, "no mercy" - nie pamietam jednak wykonawcy. W ogole muza jest świetna w tym filmie. Aha, jeszcze jest zespół Switchfoot, który użyczył 4 piosenek do tego filmu: I dare you to move (gdy Landon pojechał do ojca prosic o pomoc dla Jamie), You (gdy Landon jedzie spowrotem i płacze w aucie), Learning to brathe (gdy para idzie razem do szkoły) i Only Hope (leci, gdy Landon oświadcza sie Jamie; jest to również piosenka, którą na przedstawieniu śpiewała Jamie). Jesli ktos chce wiecej szczegołow, to napiszcie, postaram sie pomóc

użytkownik usunięty
Asia_2

a wiesz moze gdzie mozna dostac soundtrack, bo ja bylam chyba we wszystkich sklepach muzycznych i szukalam na necie... nie ma :-(

ocenił(a) film na 10

MAM CALA PLYTKE Z TEGO FILMU. WLASNIE NABYLAM DZISIAJ!!!! JEST MEGA!!!!

użytkownik usunięty
ewcia8787

A skad moge wziasc ta muzyke? odpisz proszeee

użytkownik usunięty
Asia_2

a wiesz moze gdzie mozna dostac soundtrack, bo ja bylam chyba we wszystkich sklepach muzycznych i szukalam na necie... nie ma :-(

użytkownik usunięty

moge pomóc - boskadwudziestka@radioem.pl
To jest muzyka chrześcijańska

użytkownik usunięty

jeśli możesz to mi pomUż BARDZO PROSZĘ!!!
napisz do mnie o co chodzi i jak możesz to zrobić i spróbojemy się dogadać bardzo zależy mi na muzyce
odpisz pppprrrrrrrroooooooosssssssszz zzzzzzzzęęęęęęęęę!!!!!!!!!
mada580@op.pl

użytkownik usunięty

Jedz do Kopenhagi. Tam w centrum możesz dostać CD za 149 koron (ok.80 zł)

użytkownik usunięty
Asia_2

użytkownik usunięty
Asia_2

użytkownik usunięty
Asia_2

użytkownik usunięty
Asia_2

ocenił(a) film na 10

Chodzi ci o cały soundtrack (zbiór wszystkich piosenek z filmu) czy o jedną konkretną piosenke.

ocenił(a) film na 10

Spróbuj sobie ściągnać przez Kazee, Direct Connect, Osiołka albo inny program p2p. Jeśli masz problemy ze ściągnięciem calego soundtracka, to najlepiej szukać i ściągać po 1 piosence, zwłaszcza, że na soundtracku nie ma wszystkich utworów, które znalazły się w filmie.
A to lista piosenek z soundtracka:
1. Hurt Sumthin - Missy Elliott
2. I'm Good - Blaque
3. Gimme The Light - Sean Paul
4. React - Erick Sermon
5. Leave Her Alone - Nate Dogg
6. Ooh Wee - Mark Ronson
7. It's A Party - Tamia
8. Thugman - Tweet
9. Now Ride - Fabolous
10. J-a-d-a - Jadakiss
11. Think Of You - Amerie
12. Closer - Goapele
13. I Believe - Yolanda Adams
A jeśli interesują Cię wszystkie piosenki jakie wystąpiły w filmie, to zajrzyj sobie na stronkę: http://www.imdb.com/title/tt0322589/soundtrack

użytkownik usunięty
lady_vicky

haha chyba cos sie komus pomylilo przecież to nie sa piosenki d o filmu 'szkoła uczuć'

użytkownik usunięty
Asia_2

no ale gdzie mozna dostac t PLYTE?JA CHCE JA KUPIC A TEZ NIGDZIE NIE MOGE JEJ ZNALEZC...A JA NIE MAM ZADNEGO PROGRAMU DO ZGRYWANI, TYPU KAAZA...;(:(((POWIEDZ GDZIE KUPIC TA PLYTE?PRZECIEZ GDZIES W WARSZAWIE MUSI BYC!!!

użytkownik usunięty

a ludzie moi drodzy,powiedzcie mi jak sie nazywa ta piosenka co ta laska spiewała na tym przedstawieniu bo normalnie sliczna była....please...z góry dzieki

użytkownik usunięty

super tez nic nie wime gdzie ja można znależć?!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

ta piosenk którę śpiewa na przedstawieniu Jamie (Mandy Moore) nosi tytuł "Only hope" . W internecie mozna znaleźć ją w wykonaniu Mandy Moore i oryginalnie "Switchfoot"

użytkownik usunięty
Asia_2

a nie wiesz czasem gdzie mozna kupic muzyke do tego filmu na cd prosze o pomoc!!! jesli mozesz to odpisz na mojego maila sasunia3@op.pl
z gory dziekuje:)

ocenił(a) film na 10
Asia_2

Witam, mam pytanie i jesli ktos bedzie w stanie mi pomoc to z góry dziekuje. Chodzi mianowicie o piosenke ktora leci podczas gdy Landon przykleja Jamie tatuaz w samochodzie (tak dla ulatwienia jest to miejwiecej w 56-57 min filmu), a druga sprawa to piosenka ktora jest grana podczas gdzy leca napisy koncowe ale w filmie "Piekna i szalona"
za pomoc z gory dzikuje moje gg 4230174

ocenił(a) film na 10
dunio

piosenka kiedy Landon przykleja Jamie tatuaż spiewa sama Mandy Moore a nosi tytuł "It's Gonna Be Love" a ta na napisach to tez wykonanie M.Moore z tytułem "Cry"

użytkownik usunięty
dunio

moge Ci pomóc jedynie co do pierwszej.. jest to utwór Mandy Moore - It's gonna be love :] a film jest wspaniały, cudowny, jedyny i niepowtarzalny.. pomimo tego ze jestem chlopakiem uwielbiam go :]

użytkownik usunięty
Asia_2

chcialabym sie dowiedziec wiecej rzeczy na temat shona bardzo cie prosze odpisz na e mail wiolunia15@o2.pl

Asia_2

ta piosenka Westa to So What Does It All Mean?

ocenił(a) film na 10
maricha_agent

www.shanewest.glt.pl (== MOJA STRONA O SHANE'e Lecz potrzebuje waszej pomocy...

gg: 2192003

WszeLKA POMOC POTRZEBNA.

ocenił(a) film na 10
__PRZEMO__

No a tu strona Mandy Moore Kolegi ;)

www.mandymoore.fan.pl

użytkownik usunięty
Asia_2

jeśli znajdzie sie muzyka to prosze dajcie znac najlepiej wyslijcie adres strony moja na poczte oto adres dante777@wp.pl pilne

użytkownik usunięty

Witam oto prawdziwa lista piosenek. Wszyscy fani mogą ją kupic np. na amacon.com za 14$

1. I Dare You To Move - Switchfoot
2. Cry - Mandy Moore
3. Someday We'll Know - Mandy Moore,Jonathan Foreman
4. Dancing in The Moonlight - 2001 Remix Toploader
5. Learning To Breathe - Switchfoot
6. Only Hope - Mandy Moore
7. It's Gonna Be Love - Mandy Moore
8. You - Switchfoot
9. If You Believe - Rachael Lampa
10. No One - Cold
11. So What Does It All Mean? - West, Gould & Fitzgerald
12. Mother, We Just Can't Get Enough - New Radicals
13. Cannonball - The Breeders
14. Friday On My Mind - Noogie
15. Empty Spaces - Fuel
16. Only Hope - Switchfoot

użytkownik usunięty
Asia_2

Sorki ale film jest tak beznadziejny ze nie mialem okazji zwrocic uwagi na muzyke....:/

ocenił(a) film na 10
Asia_2

ja mam ta muze z tego filmu ale jakos nie rozpoznaje 2,3 i 4 piosenki od konca z tej listy powyzej:-/ PS. muzyka jest zajefajna:-) pozdro

użytkownik usunięty
Asia_2

Hej!Właśnie przeczytałam Twój komentarz na stronie poświeconej Mandy Moore i filmowi "Szkoła uczuć". Jak widze to wiesz troche o muzyce, którą w nim wykorzystano.Bardzo bym chciała mieć te muzyke u siebie na komputerze, więc jeśli mogłabyś mi w tym w jakikolwiek sposób pomoc to prosze o kontakt na mój nr gg:2687434.

użytkownik usunięty
Asia_2

Część Film był fajny nawet bardzo. A po jego oglądnięciu męczy mie jedna piosenka czy mugłby mi ktoś pomuc. Jest to piosenka jak tańczą razem na tarasie potym jak on sie nauczył z mamą tańczyć to taki wolny utworek. Proszę pomóżcie!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10

jest to "Someday We'll Know" Mandy Moore & Jonathan Foreman
Pozdrowienia

użytkownik usunięty
Asia_2

Asiu mam pytanie !!!Ogladałam ten film na religji to moze wam sie wydawac głupie ale ten film jest zaczepisty i bardzo mnie zainteresował!!!Chciałabym abys sie zemna skontaktowała na gg oto moj numer. 5202815 Prosze cie !!! I prosze oto wszystkich ludzi ktorzy wiedza i znaja tytuł tej piosenki co ona spiewała i ta piosenka jest wolna!!!Tylko ja bym chciala w jej wykonaniu :) z góry dziekuje bardzo bardzo :*:*:

użytkownik usunięty
Asia_2

A jaki tytuł i czyjego autorstwa jest piosenka którą Landon słucha w autobusie szkolnym jak wracają z tej szkoły w której udzielają korepetycji ? Bardzo ładnie proszę o odpowiedź Z góry dziękuje.

ocenił(a) film na 10

Jest to piosenka Onesidezero o tytule "Tapwater" Mam nadzieje, ze jeszcze nie tak fatalnie pózno. Pozdroofka

użytkownik usunięty
Asia_2

czesc mam prosbe jak masz te piosenke która leci jak Landon jedzie w aucie i płacze- you to mi wysli na poczte bo ja próbowałam ja sciagnac i nie moge.Moj e-meil to nataliachuda@op.pl z góry wielkie dzieki

użytkownik usunięty

mam prosbe jeżeli będziesz mięc tę piosenke to wyslij mi na poczte stos2@op.pl z góry dziekuje

użytkownik usunięty
Asia_2

dobra mam plytke z soundtrackiem ale brakuje mi piosenki jak landon ucieka przed policja na poczatku filmu...ktos wie co to jest ?

ocenił(a) film na 10

ta piosenka nosi tytul "Empty Spaces", a spiewa ja Fuel. Pozdrowionka

ocenił(a) film na 10
Asia_2

Hej wszystkim fanom Szkoly uczuc!!! Jesli macie pytania do soundtracku, chetnie odpowiem. Mam tez prawie wszystkie piosenki (z okolo 25 nie mam 2 - czy jakos tam) Odpowiem na pewno. Znam tytuly. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
olszynka

Wie ktoś co to za kawałek i kto go wykonuje:
-początek filmu, kiedy przyjeżdżają samochodami 40s (często pojawia się w różnych filmach)
-2 piosenki kiedy wracają samochodem z próby 21min
-kiedy Landon przegląda album ze zdjęciami 31min
-kiedy Landon uczy sie tekstu, także trwają próby 33min
-kiedy Landon szuka Jamie po bibliotece 43min
-piosenka kiedy Erick póścił Landonowi podczas naprawy samochodu 46min

Dzięki za odpowiedz

spirit3

Niestety wszystkich nie kojarze, ale w niektórych przypadkach postaram się pomóc.
No więc:
- pierwsza z piosenek kiedy jadą samochodem po próbie to If You Believe i spiewa ją Rachel Lampa
- kiedy Landon przegląda album -) No One-Cold
- kiedy uczy się tekstu -) Mother We Just Can't Get Enough - New Radicals
Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam

spirit3

W 46 minucie podczas naprawy samochodu eric puscil Missy Elliott - get your freak.

olszynka

ja bym prosiła o te piosenki na moja poczte: olutek.powiercie@wp.pl!!!

olszynka

Hej czy mógłbyś mi przesłać na poczte piosenki,które masz z filmu Szkoła uczuć bardzo bym prosiła.Moja poczta to gosiaczek582@buziaczek.pl

Asia_2

słuchaj interesuje mnie piosenka, ktora jest na poczatku filmu, bardzo prosze o pomoc w tytule i wykonawcy, bo nie wiem kto to spiewa, a bardzo mi sie podoba, proszę!! z gory dzieki:)

Asia_2

hej, dzięki temu filmowi bardziej zainteresowałam się muzyką Switchfoot, którzy wykonują większość piosenek do tego filmu i mam pytanie. Bardzo chciałabym mieć na komputerze wszystkie płyty tego zespołu, ale nie moge nigdzie znaleźń stronki, na której można je za darmo ściągać, a w sklepach w których byłam można dostać tylko jedną płyte. Może ktoś zna takie stronki, sklepy, lub ma te płyty i mógłby mi pomóc ? z góry dzięki ;)

Asia_2

hej, dzięki temu filmowi bardziej zainteresowałam się muzyką Switchfoot, którzy wykonują większość piosenek do tego filmu i mam pytanie. Bardzo chciałabym mieć na komputerze wszystkie płyty tego zespołu, ale nie moge nigdzie znaleźć stronki, na której można je za darmo ściągać, a w sklepach w których byłam można dostać tylko jedną płyte. Może ktoś zna takie stronki, sklepy, lub ma te płyty i mógłby mi pomóc ? z góry dzięki ;)