PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 235990
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Podam tu więcej piosenek niz jest na oryginalnej plycie, ale tam jest ich zawsze mniej bo daja tylko te najwazniejsze z filmu. Tu znajdziecie tytuly wszystkich, ale nie będę wypisywala, ktorą w ktorym momencie filmu grali, bo zajmie mi to strasznie duzo czasu, ktorego niesety w obecnej chwili nie mam - pozaty kazdy prawdziwy fan powinien wiedziec to gdzie jaka sie znajduje ;) Obiecałam ze napisze więc:
1)Mandy Moore - Only Hope
2)Switchfoot - Only Hope
3)Switchfoot - Learning to breathe
4)Switchfoot - I dare you to move
5)Switchfoot - You
6)Rachel Lampa - If you believe
7)Soul Hooligan - Numb in both lips
8)Shane West - So what does it all mean?
9)Shane West - There's something about you
10)Dancin' in the moonlight
11)No mercy
12)New Radicals - Mother we just can't get enough
13)No one
14)Noogie - Friday on my mind
15)Fuel - Empty spaces
16)Anything you want
17)Mandy Moore - Could've been
18)Mandy Moore - Cry
19)Mandy Moore - Crush
20)Mandy Moore - It's gonna be love
21)Mandy Moore&Jonnathan Foreman - Someday we'll know
22)Mandy Moore - The Lighthouse
23)The Breeders - Cannonball
24)When I talk to you
25)Tapwater - Onesidezero
Wszystkie piosenki znalazlam na emulu, częsciowo rowniez dzięki pomocy filmwebowiczow ;) Wszystkie je mozna wlasnie z tamtą sciągnąć.

Tam gdzie przy tytule nie ma wykonawcy nalezy wpisac A walk to remember, lub podczas wyszukiwania brać pod uwagę te utwory, ktore maja w nazwie np. A walk to remember - No one lub No one - A walk to remember soundtrack.

Wszystkie te piosenki pochodzą z filmu.

A tu podaje dodatkowo tez do sciągnięcia z emula dla szczegolnie zainteresowanych :
*A walk to remember - Mandy Moore & Shane West - Live on rove.mwv
*A walk to remember - Mandy Moore & Shane West - Mandy's Mtv Diary (Makin the video Cry).mwv

UWAGA: Jezeli jakim przypadkiem zapomnialam o jakijs piosence (mam ich naprawdę duzo, więc moglo sie tak stac) to w najblizszym czasie postaram się dopisac - lub jesli znajde kolejne jeszcze tu nie podane, choc wydaje mi sie, że są raczej wszystkie.

To moje gg: 6252041 , zapraszam rowniez na prowadzony na filmwebie przeze mnie blog. Dodawajcie komentarze. AH : sluze pomocą jesli chodzi o Szkole uczuc i inne filmy ( bo wiem ze jesli bede potrzebowac Wy tez mi odpowiecie :) jednak nie wysyłam na poczte piosenek nikomu, bo nie dam rady . Już probowalam i w efekcie zacinal mi się komputer....Najlepsze rozwiązanie to emule..

Ale tego dużo, konczę juz

Podrawiam wszystkich (lapka)

KaSiEk

ocenił(a) film na 10
_KaSiEk_

oglądałam ten film i uważam, że to jest świetny. Bardzo podobała mi się piosenka gdzie Shane West (Landon) jechał samochodem od swojego ojca prosząc go o pomoc w sprawie Jamie. Moje pytanie jest takie czy wiesz może jaki tytuł nosi ta piosenka i kto ją wykonuje. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
Ewelinka__2

Pewnie!! Podalam ją zresztą wyzej..Ona nosi tytul "Dare you to move" i wykonuje ja zespol Switchfoot(ona leci takze kiedy Landon podchodzi do drzwi domyu swojego ojca, a on nie otwiera i dopiero po chwili wychodzi z domu) . A piosenka ktora leci gdy Landon placze w swoim aucie to "You" tego samego zespolu.
Pozdrawiam