Podam tu więcej piosenek niz jest na oryginalnej plycie, ale tam jest ich zawsze mniej bo daja tylko te najwazniejsze z filmu. Tu znajdziecie tytuly wszystkich, ale nie będę wypisywala, ktorą w ktorym momencie filmu grali, bo zajmie mi to strasznie duzo czasu, ktorego niesety w obecnej chwili nie mam - pozaty kazdy prawdziwy fan powinien wiedziec to gdzie jaka sie znajduje ;) Obiecałam ze napisze więc:
1)Mandy Moore - Only Hope
2)Switchfoot - Only Hope
3)Switchfoot - Learning to breathe
4)Switchfoot - I dare you to move
5)Switchfoot - You
6)Rachel Lampa - If you believe
7)Soul Hooligan - Numb in both lips
8)Shane West - So what does it all mean?
9)Shane West - There's something about you
10)Dancin' in the moonlight
11)No mercy
12)New Radicals - Mother we just can't get enough
13)No one
14)Noogie - Friday on my mind
15)Fuel - Empty spaces
16)Anything you want
17)Mandy Moore - Could've been
18)Mandy Moore - Cry
19)Mandy Moore - Crush
20)Mandy Moore - It's gonna be love
21)Mandy Moore&Jonnathan Foreman - Someday we'll know
22)Mandy Moore - The Lighthouse
23)The Breeders - Cannonball
24)When I talk to you
25)Tapwater - Onesidezero
Wszystkie piosenki znalazlam na emulu, częsciowo rowniez dzięki pomocy filmwebowiczow ;) Wszystkie je mozna wlasnie z tamtą sciągnąć.
Tam gdzie przy tytule nie ma wykonawcy nalezy wpisac A walk to remember, lub podczas wyszukiwania brać pod uwagę te utwory, ktore maja w nazwie np. A walk to remember - No one lub No one - A walk to remember soundtrack.
Wszystkie te piosenki pochodzą z filmu.
A tu podaje dodatkowo tez do sciągnięcia z emula dla szczegolnie zainteresowanych :
*A walk to remember - Mandy Moore & Shane West - Live on rove.mwv
*A walk to remember - Mandy Moore & Shane West - Mandy's Mtv Diary (Makin the video Cry).mwv
UWAGA: Jezeli jakim przypadkiem zapomnialam o jakijs piosence (mam ich naprawdę duzo, więc moglo sie tak stac) to w najblizszym czasie postaram się dopisac - lub jesli znajde kolejne jeszcze tu nie podane, choc wydaje mi sie, że są raczej wszystkie.
To moje gg: 6252041 , zapraszam rowniez na prowadzony na filmwebie przeze mnie blog. Dodawajcie komentarze. AH : sluze pomocą jesli chodzi o Szkole uczuc i inne filmy ( bo wiem ze jesli bede potrzebowac Wy tez mi odpowiecie :) jednak nie wysyłam na poczte piosenek nikomu, bo nie dam rady . Już probowalam i w efekcie zacinal mi się komputer....Najlepsze rozwiązanie to emule..
Ale tego dużo, konczę juz
Podrawiam wszystkich (lapka)
KaSiEk
oglądałam ten film i uważam, że to jest świetny. Bardzo podobała mi się piosenka gdzie Shane West (Landon) jechał samochodem od swojego ojca prosząc go o pomoc w sprawie Jamie. Moje pytanie jest takie czy wiesz może jaki tytuł nosi ta piosenka i kto ją wykonuje. Byłabym bardzo wdzięczna za odpowiedź. Z góry bardzo dziękuje. Pozdrawiam:)
Pewnie!! Podalam ją zresztą wyzej..Ona nosi tytul "Dare you to move" i wykonuje ja zespol Switchfoot(ona leci takze kiedy Landon podchodzi do drzwi domyu swojego ojca, a on nie otwiera i dopiero po chwili wychodzi z domu) . A piosenka ktora leci gdy Landon placze w swoim aucie to "You" tego samego zespolu.
Pozdrawiam