Denne dialogi ja rozumiem film akcji typu zabili go i uciekł ale to już była przesada": jestem na wakacjach!" Kto to pisał wogle gadają rozpierucha gadają rozpierducha! Nawet taki film "inwazja na usa" miał lepsze dialogi niż tu! Nic sie kupy nie trzyma poprzednie części miały akcje ale też dobrą fabułe tu co zobaczyłem mnie dobiło! Co to rosja to tylko sankt petersburg i moskwa? a kazań jekatenburg niżnywnowgród nowosybirsk,samara,soczi? Innych miast nie ma!? ?No i jechali autem do czarnobyla tyle godzin bez zarcia i picia o jezu! Wiem ktoś powie co ty pieprzysz to film akcji taa tylk,o że jest wiele filmów akcji gdzie nie ma tak zrytego montażu, zdjęć i chaosu jak tu! Nic sie kupy nie trzyma! przykładem dobrego filmu akcji jest predator obcy 2 ,3 części szklanej pułapki ale nie to! Bez ładu i składu!
Po przeczytaniu twojego posta, można wyciągnąć 2 wnioski: jesteś głupi i przerasta cię ten film. Mam na to dobrą radę: skończ wylewać swoje żale w internecie, odejdź od komputera i idź obejrzyj z mamusią M jak Miłość.
buhahah nie ma to jak kogoś wyzywać :D żałosny jesteś i tyle jestem za głupi na ten film tak :D? no tak bo ja uwielbiam jak ty jak reżyser robi ze mnie debila :) daruj se te teksty z mamusią bo w realu byś tak dostał w ryj żeby sie nie pozbierał :)
1. Jak chcesz obejrzeć całą Rosję to:
* albo do niej pojedź
* albo obejrzyj film przyrodniczy/dokumentalny o niej.
2. Biedny ty, nie pokazali w filmie jak jedzą.
Obniż notę, bo nie pokazali również jak srają i podcierają dupy.
3. Fabuła we wszystkich częściach jest o kant dupy rozbić -
można ją opisać w 1 zdaniu. Tak więc nowa część nie odstaje
od poprzednich pod tym kątem, ot co.
4. Kupy się nie trzyma twoja wypowiedź i to w niej panuje
największy chaos - brak przecinków, duże litery kiedy chcesz itp.
Naucz się wpierw poprawnej pisowni, a potem zabieraj się za pisanie.
Nie potrzebuje dokumentów bo mam tam rodzinę więć nie sraj żarem :) Pomyśl czasem i nie czepiaj sie literówek bo liczy sie sens wypowiedzi, czaisz czy za daleko masz do łba ?:)A ta część odstaje nieziemsko :) Poprzednie miały wspaniałe zdjęcia , muzykę, tu nic nie było godne uwagi , nawet dialogi między brucem a jego synem były wymuszane :)
Popieram !!! relacje ojciec- syn sztuczne i grubo naciagane , fabula ogolnie do d....y , film akcji filmem akcji ale cos niecos sie kupy trzymać musi, dla mnie najlepsza byla ucieczka przed ostrzalem z helikoptera i ten spontaniczny skok przez okno wiezowca :-D cale szczescie ze tam rusztowanie bylo, chociaz jakby niebylo to pewnie tez by przezyli :/ zawsze znajda sie tacy ktorym to nie przeszkadza ;)
mnie najbardziej wkurzyło że ci durni amerykanie mają w dupie że czarnobyl jest obecnie na ukrainie jakieś 1000 km od moskwy ale co tam przecież celnicy na granicy rosyjsko ukraińskiej przepuszczą 2 zakrwawionych amerykanów kradzionym wozem pełnym karabinów amunicji itp
dałem 6 ale w sumie to tylko z sentymentu
o takich detalach o których piszesz to w tym filmie można tylko pomarzyć , mnie po obejrzeniu Die hard 5 przypomniala sie scena nawalanki na skrzydle startujacego Boeninga ( brzmi glupio co nie ;) ) ale tamto w porownaniu z tym to było super wiarygodne. Ech tesknie za starymi czasami kiedy to scenariusze byly starannie przemyslane i dograne jak np w takim Aliens ;) i ty sadzac po avatarze chyba tez :)