No nie moge!! Właśnie widziałem ten film po raz siódmy i dalej nie moge powstrzymać śmiechu..... no super...majstersztyk ..a te teksty potejto, profesor teriza i azbest rulez!!!!the best
Nareszcie znalazł się ktoś kto nie jest zakompleksionym fanem ameryki i jej popiepszonych ....
Dialogi z filmu używamy bardzo często z kumplami bo są dziełem sztuki.
A wszyscy co nie rozumieją filmu to gdyby się nie golili to by wyglądali jak ich koń w gospodarstwie, fak ju kartofle zapyziałe hehehehehe!!1
to jadna z najlepszych polskich komedii. Widać że sie nieznasz na filmach. Dla ciebie to powinni same brazylijskie serjalika kręcić.
Czuć w filmie historię grupy osób, ale ja jakoś za żadną cholerę nie czuję w filmie tej Ameryki. Gdzie ona jest? Poszła na Time Squere?
Czy to najlepsza Polska komedia? Raczej chyba nie komedia, tak to odbieram. Oczywiscie elemety komiczne są, ale to nie Sexmisja czy inne dzieło Machulskiego. Tu jest też pokazanie prawdy (lub coś zblizonego do tamtejszej rzeczywistości).
Pozdrawiam
To nie jest komedia tylko dramat obyczajowy. Wiem, bo widziałam ten film wiele razy i mam go na kasacie VHS, ale niestety nie nagrał mi się w całości.
ten film jest genialny, a mój ulubiony cytat to: "I nie wiadomo co ze mną robili. Dupsko boli. Jezus! AIDS!" genialne jest też jak TERIZA rozmawia z narzeczonym z polski o tym gdzie mieszkają "Nie! Heniuś! Od Greenpoint'u, to trzymamy się z daleka Greenpoint to dziadowo." To jest prawie jak rozmowa podsłuchana z niejednym polakiem w USA.
No, to kiss kiss. Very much kiss of. Bye!
7/10
Zaskoczenie! Dla niektórych amatorszczyzna, ja tu zobaczyłem coś więcej.
Taki inny jest ten film. Masa różnych ciekawych elementów. Napewno
kultowy!
Dobry film, dobre dialogi, wyśmienicie obsadzeni aktorzy. Film nie jest wybitny, ale naprawdę dobrze się go ogląda :D
ja też widziałam ten film chyba już więcej niż 10 razy. Za każdym razem mnie bawi i daje do myślenia. Dialogi świetne. Moja ulubiona scena, to, jak przychodzi alfons z prostytutką i reakcja Potejto na to :-) no i też tekst "On, baba, pies. I mi starczy. Wszystko wiem". :-)))))))))))))))))))))))))