jaki tytuł nosi piosenka, która leci w radiu dostrajanym przez Azbesta w 46 minucie filmu? Słychać ją w momencie, gdy Potejto mówi:
- Ameryka mi się nie podobala i mi się nie podoba... dolar mi się podoba..."
3 razy słychać chórek, a potem wokal, śpiewające coś w stylu: "All the cowboys" lub "Only cowboys"
Może ktoś wie, co to za piosenka? Nie ma jej na soundtracku, a to dziwne, swoją drogą, bo pojawia się w filmie.
Pozdrawiam
Racja. Pomyłka wzięła się z tego, że w sieci jest dostępna płyta "Midnight Flowers", na której owa piosenka trwa raptem niecałą minutę.
Dzięki za informację i pozdrawiam
..aaa nieprawda, bo ja znalazłem całą trwającą około 3,5 minutki :)
Co prawda płytka jest zripowana do formatu FLAC przez co waży 400 MB ale warto ..
Nie wiem, czy masz się z czego cieszyć - zdobyłem już zwykłą, nieflacową mptrójkę - waży 5,09 MB i trwa 3:22.
A w ogóle mam w posiadaniu ponad połowę piosenek ze ścieżki dźwiękowej, cytaty, zdjęcia i plakaty (z których połowy nie znajdziesz nigdzie).
Mam wymieniać dalej?
:)
Oczywiście że mam się z czego cieszyć - FLAC jest formatem bezstratnym i bije na głowę mp3 :D
A tak swoją drogą to gratuluję, ja w mp3 poznajdywałem tylko tą pociętą wersję piosenki :)
No to właśnie o tym pisałem... Nie mogłem długo znaleźć wersji niepociętej, ale w końcu się udało.
Oczywiście że flac jest formatem bezstratnym, ale to nie znaczy, że mp3 się nie da słuchać. A poza tym dopóki terabajtowe dyski przenośne nie stanieją, nie widzę możliwości składowania soundtracka do każdego filmu, który zajmowałby tyle, co sam ów film.