Czy ktoś ma może pojęcie jak nazywa sie piosenka a właściwie jej kawałek gdzie pod
koniec filmu tańczył Moose, przejrzałam soundtracki i nie mogę tego nigdzie znaleźć.
Większość utworów tych dodatkowych już znalazłem i jak tylko ułożę spis to go tutaj wkleję,pozdrawiam.
Tak jak obiecałem , narazie tyle udało mi się odnaleźć,ale oczywiście to jeszcze nie wszystko, matrix142 obawiam się,że w tym spisie niestety nie ma piosenki której poszukujesz,ale rozejrzę się jeszcze po sieci :
Oficjalny soundtrack to :
1. Let's Go (Ricky Luna Remix) - Travis Barker feat Yelawolf, Twista, Busta Rhymes & Lil Jon
2. Live My Life (Party Rock Remix) - Far East Movement feat Justin Bieber & Redfoo
3. Hands In The Air - Timbaland feat Ne-Yo
4. Bad Girls (Nick Thayer Remix) - M.I.A.
5. Get Loose - Sohanny and Vein
6. Feel Alive (Revolution Remix) – Fergie feat Pitbull & DJ Poet
7. U Don't Like Me (Datsik Remix) - Diplo feat Lil Jon
8. This Is the Life - My Name Is Kay
9. Bring It Back - Travis Porter
10. Goin' In - J Lo feat Flo Rida & Lil Jon
11. Dance Without You (Ricky Luna Remix) - Skylar Grey
12. I Don't Like You (Nick Thayer Remix) - Eva Simons
13. To Build A Home - The Cinematic Orchestra
A dodatkowe nutki z filmu to :
Elisa - Dancing
Skylar Grey - Words
Haley Reinhart - Undone
Keri Hilson feat. J. Cole - Buyou
edIT - Ants
Stellamara - Prituri Se Planinata (NiT GriT Remix)
The Glitch Mob - Fortune Days
Ike Nice - Around The World
Nalepa - Monday (The Glitch Mob remix)
The Irrepressibles - In This Shirt
edIT - If You Crump Stand Up
M83 - Wait
Jagg - Jungle Ship
N.O.R.E. (Feat. Busta Rhymes & Waka Flocka) - Lehhhgooo
Legend Da Beatslaya - No Holds Barred
Transporta - Same Gurl
Jeremy Greene feat. Dev & Fatman Scoop - Talking Hundreds
KuNaM & Swazy - Hardcore Love
Sub Focus - Rock It (Stanton Warriors Remix)
Pitbull Featuring T-Pain & Sean Paul - Shake Senora
Tim BuckTu - Beat It Out The Frame
Nosaj Thing-Aquarium
a ta piosenka do której ta dziewczyna miała solówkę w szkole tańca i do której razem tańczyli na końcu? które to są? czy jeszcze nie znalezione? :P
Podczas sołówki leci :"Skylar Grey - Words" , a gdy tańczyli razem to jest to : "To Build a Home - The Cinematic Orchestra"
hejj , wiecie moze która to piosenka gdzie Emily tańczyła na stole w restauracji ? ; > jej pierwszy występ w formacji to był ;d
Szukam 2 piosenek:
-jak Emily tańczyła sama na początku filmu (po kłótni z ojcem - po tej scenie przy stoliku kiedy sie wylał sok) i Sean ją obserwował
-jak sie pokłócili i Emily myślała że Sean ją wykorzystał i potem była taka świetna, smutna nutka
Wiesz może dokładnie które to są te piosenki?
Jeśli tak to prosze napisz ;)
A ja mam takie pytanie i proszę się nie dziwię bo wcale nie lubię tego wykonawcy :) Ale szukam piosenki (oczywiście jeżeli ktoś widział już film ) której kawałek puszczony jest przy scenie basenowej , ciężko opisać dokładniej ale chodzi o utwór Justina Bibera tylko że w filmie jest jej remix bardziej dynamiczny a niestety w każdym saundtruck'u jest oryginal... Zna ktoś remix ?
http://www.youtube.com/watch?v=8FYPwJia9rw . Niestety właśnie w soundtracku jest błąd i jest tylko party rock remix tak samo jak z tancem Moose'a jak pisze, że to Omen. I nie bimber tylko Far East Movement ;)
Wielkie dzięki za listę piosenek, naprawdę mi się przydała i zaoszczędziła mi wiele czasu, który mógłbym spędzić na szukaniu niektórych kawałków. :)
Moim zdaniem oficjalny soundtrack jest o wiele gorszy od piosenek zawartych w filmie, a nieobecnych w OST. :P
Piosenka do której tańczy Moose to nie jest The Prodigy - Omen [Mt Eden Remix]. Piosenka do której tańczy Moosea to Ricky Luna Shut The Lights
Tak zdążyłerm się o tym przekonać gdy w sieci pojawił się pełen spis piosenek.A z drugiej strony nie ma możliwości odnalezienia tej nutki ;)
A właśnie, że się zapowiada Ricky Luna napisał na Fb , że jeszcze dzisiaj powinno być preview do Shut The Lights a sama piosenka coming soon
No to czekamy.Być może będzie tak jak z nutką ze Step Up 3 - Tania Doko - Joyride ,że w końcu pojawi się w internecie.
Moose na koniec filmu tanczyl do Sub Focus - Rock It (Stanton Warriors Edit) z resztą popatrzcie na step up revolution Bonus Track:]
UWAGA SPOJLER
JAKBY CO NIE CZYTAĆ JAK KTOŚ NIE WIDZIAŁ.
A skoro już przy soundtracku Jesteśmy to czy mógłby Ktoś podać tytuł 2 piosenek z final dance ?
1. Rockowa nuta, która leci jak zaczynają skakać na trampolinie
2. Kiedy ten przyszywany policjant zaczyna tańczyć
hmm a ktoś wie jaka muzyka leci 1h15m do 1h17m jest to moment w którym cała ekipa się godzi na moście aż do momentu występu burmistrza, w tym momencie leci muza w tle ktoś wie jaka?