PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=693978}

Step Up: All In

Step Up All In
2014
6,6 32 tys. ocen
6,6 10 1 31674
5,3 3 krytyków
Step Up: All In
powrót do forum filmu Step Up: All In

była wątek miłosny ! W tej części wszystko dzieje się pomiędzy Moosem i Camille, czy w ogóle czegoś takiego nie będzie ?

Kaya1456

Jest Andie ale nie ma Chase'a. Podejrzewam, że mogą jej znaleźć kogoś nowego.

nelcia_fm

na fb jest pierwszy zwiastun i już wiem że miałam rację :)

nelcia_fm

tej juz wiem, że miałaś rację :P szczerze, to zdziwiło mnie to połączenie :D

Lili89

Byłam na fb na temat tego filmu, ale nie znalazłam tego trailera, gdzie wy to widzicie ? Czy dobrze się domyślam, że połączą Andie z Seanem z 4 części ?

Kaya1456

Na to wygląda, że tak ;) na profilu Step Up Movie się pokazało.

ocenił(a) film na 3
Kaya1456

Zwiastun tako rzecze ;)
Kiepsko w sumie. Łączenie aktorów z różnych części psuje wizerunek całej serii.

Goszka_

zgadam się, w każdej serii była jakaś para, która mimo wszystko na samym końcu łączyła się, tak jak to jest w romantycznych filmach, a to że połączą Andie z Seanem niszczy wizje ''długo i szczęśliwie'', która kończy wszystkie części.

ocenił(a) film na 6
blowup97

no własnie właśnie, założyłam podobny wątek, ale widze, że tutat jest poruszony ten temat. Bardzo mi się nie podoba łączenie par z poprzednich filmów;/ bo jak to napisałam: "szczerze mówiąc jakoś
zniesmaczyło mnie to, że zawsze, w każdej cześci główni bohaterowie muszą być parą, a teraz
nagle robią 5 część i znowu główni bohaterowie muszą się w sobie zakochać i nieważne jest to, że
w poprzednich częściach byli tak bardzo zakochani w kimś innym." ;/

ocenił(a) film na 6
maaajenka

a poza tym być może Briana Evigan i Ryan Guzman będą razem do następnej cześci;p a tak w ogóle ciekawa jestem czy w fabule będzie cokolwiek wspomniane o ich poprzednich związkach z step up.

Kaya1456

Mogą mi rozwalić wszystkie pary, ale jak tkną Moosa i Camille to krzywdę zrobię chyba :D

KeThA

Też uwielbiam Moose'a i Camille- myślę, że zdecydowanie ukradli głównej parze 3 części cały show. Natomiast moją ulubioną główną parą byli zawsze Andie i Chase. Jak oni mogą mi to niszczyć!? Jestem niepocieszona. Nie wiem, czy będę w stanie oglądać ją z innym aktorem.

Fabulous_Killjoy

Wiesz, ja nie narzekam, że im ukradli show. Bardziej ich lubiłam niż tamtą parę. Ale rzeczywiście, lubiłam Andie z Chasem. Dziwne to takie niszczenie par ;/

KeThA

No ja właśnie mam tak samo! W ogóle mnie nie interesowali Sharni i Rick(nawet nie pamiętam, jak mieli na imię ich bohaterowie), tylko Moose&Camille. Oby i tym razem mnie nie zawiedli, bo nawet nie chcę myśleć o Andie z innym facetem niż Chase -,-

Kaya1456

Bardzo lubię Moose'a i Camille i mam nadzieję, że rozwiną ich wątek. Ale w przeciwienstwie do większości cieszę się, że być może połączą Andie z Seanem - jest zdecydowanie przystojniejszy od Chase'a :D

martoos16

Ale Chase ma w sobie coś! Ten łobuzerski błysk w oku ;)

palinka1223

Nie mówię, że nie, bo ma w sobie to coś :D Ale tak czy tak wolę Seana :D

użytkownik usunięty
Kaya1456

Wątek miłosny -.- nie ma niczego bardziej żałośniejszego -.-