PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=639024}
4,8 76 tys. ocen
4,8 10 1 76308
6,5 61 krytyków
Spring Breakers
powrót do forum filmu Spring Breakers

scena, kiedy James Franco gra tę piosenkę na fortepianie, a te stuknięte laski tańczą wokół niego ze strzelbami i w dziwnych różowych maskach na głowach będzie prześladowała mnie do końca życia. NAJBARDZIEJ KOMICZNA SCENA EVER.

ocenił(a) film na 1
paps

Do tego mogli się przynajmniej postarać aby wyglądało, że to on gra na tym fortepianie, a nie wpuszczać podkład piosenki

madfugitivexo

dokładnie! mógłby się przynajmniej do tego filmu nauczyć choć część tego zagrać. A z doświadczenia powiem ze akurat to nie jest aż takie trudne i każdy mógłby się tego nauczyć...

paps

Jak dla mnie najlepsza scena w filmie, miała być dokładnie taka!

ocenił(a) film na 1
paps

cp tu duzo mowic. FIlm totalna porazka i nie wiem jak takie go*** moze sie komus podobac

ocenił(a) film na 9
rubia1988

Scena wybitna.

ocenił(a) film na 9
AutorAutor

http://www.youtube.com/watch?v=t-_sWs_SHbU

AutorAutor

nie, w dalszym ciągu do mnie nie przemawia :)

ocenił(a) film na 1
rubia1988

podobać się może, wiadomo. mnie nie przypadł do gustu w żaden możliwy sposób, a scena, o której wspomniałam jak dla mnie była gwoździem do trumny.

ocenił(a) film na 1
paps

bylo wiele takich scen ktore mnie poprostu rozwaliły. Są osoby którym przeszkadza to że ktoś wypowiada się na temat tego filmu negatywnie ale każdy ma do tego pełne prawo, a jesli komuś się nudzi i lubi wchodzić w ostrą wymianę zdań to widocznie ma jakiś problem. Mnie tak samo jak Tobie nie przypadł w ogole do gustu.

ocenił(a) film na 9
rubia1988

To zrozumiałe, że młodziakom ten film się nie podoba, bo pije w nich. Potępia bezmyślność i głupotę, ale robi to złośliwie. Starsi pieją z zachwytu. Tak chyba miało być.

ocenił(a) film na 1
AutorAutor

w dalszym ciagu nie wiem co w tym filmie takiego zachwycajacego i czemu inni oceniaja go na bardzo dobry...

ocenił(a) film na 9
rubia1988

Ten film jest przytomnym ostrzeżeniem, ostrzeżeniem przed tym:
http://www.youtube.com/watch?v=LrUvu1mlWco

ocenił(a) film na 10
AutorAutor

DOBRE :D

ocenił(a) film na 3
AutorAutor

Chyba nie należę już do młodziaków, a jakoś z zachwytu nie pieję...

ocenił(a) film na 3
paps

popieram. myślałam, że ten film jest słaby, ale po tej scenie był dla mnie po prostu żenujący. Vanessa Hudgens siląc się na bycie seksowną kocicą wypadała śmiesznie. film miał być chyba na swój sposób głęboki, wyszło groteskowo.

ocenił(a) film na 3
EvilShrew

Dokładnie :)

ocenił(a) film na 9
paps

Piękny ukłon naprawdę.