PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030242}

Sprawa rodzinna

A Family Affair
2024
4,7 12 tys. ocen
4,7 10 1 12196
3,8 13 krytyków
Sprawa rodzinna
powrót do forum filmu Sprawa rodzinna

Wrażenia po filmie przemilczę. Mocniej wstrząsnęła mną twarz Z. Efrona, która coraz bardziej upodabnia się do twarzy braci Bogdanowów w ich fazie końcowej...

ocenił(a) film na 4
Gaia_3

Po ocenie na fw nie byłem zainteresowany filmem, ale przez twój komentarz, aż chyba sam sprawdze xD

ocenił(a) film na 2
Gaia_3

plastikowa Kidman i plastikowy Efron tworzą duet iście absurdalnie piękny :D

ocenił(a) film na 2
kas_rataj

Piękniej nie potrafiłabym tego ująć :)

kas_rataj

ja naewt sprawdziłam na filmwebie czy to na pewno Kidman :DD i pomysleć, ze oni sie tak oszpecaja za naprawde duze pieniądze...

ocenił(a) film na 4
kas_rataj

naprawdę, wyglądają jak lalki

Lokanta1990

dosłownie! Nicole mówi, i to nawet ekspresyjnie, a ruszają się jej tylko usta; górna część twarzy jakby zastygła; tak samo mówiła lalka w czwartej części Toy Story

ocenił(a) film na 3
kas_rataj

Efron miał wypadek dlatego tak wygląda wyżej napisałam co się mu stało

agnes0074

Bronisz go z uporem godnym lepszej sprawy... https://youtu.be/7Sk4qUn1Q70?si=8Tf4b3InokQ6zi0T

ocenił(a) film na 5
Gaia_3

twarz Pani Kidman evoluuje ...

lukaszra

taaaa... :)) i to dość gwałtownie, ale w dziwnym kierunku ;P

lukaszra

Czoło ma nieruchome. Straszne.

ocenił(a) film na 3
Gaia_3

Zac w 2013 r. poślizgnął się w domu na skarpecie i uderzył o róg fontanny. 36-latek stwierdził, że "kość podbródka zwisała mu z twarzy", a obecny wygląd szczęki to wynik "nadmiernej kompensacji mięśni żwaczy

agnes0074

No nie wiem ? Ale w. BAYWATCH. SŁONECZNY PATROL 2017 wyglądał naprawdę dobrze. A teraz i policzki i szczęka…nie jestem specjalistą ale coś jest nie halo. 

koszmara1_2

Wygląda dziwnie. Ma 36 lat w tym wieku facet powinien wyglądać rewelacyjnie. A tu…

koszmara1_2

Też mi coś tu nie gra. 10 lat po wypadku i nagle mięśnie same z siebie zaczęły robić co chcą.

agnes0074

Dokładnie tak. Poza tym Zac był i cały czas jest bardzo przystojnym mężczyzną. Zabawne jest to, że wszystkie te osoby, które tak bardzo go krytykują mogą tylko pomarzyć o byciu tak atrakcyjnym lol niech więc każdy najpierw spojrzy na siebie

Misia_1810

Komentarz na poziomie szkoły podstawowej,.

Bartek_990

Wasze hejty są na tym poziomie. To co napisałam jest samą prawdą. Niestety widziałam zdjęcia wielu osób komentujących jego wygląd i powiem jedynie, że żałośni jesteście.

Misia_1810

Dziecko ja nie zhejtowalem Zacka, ja nawet go nie skrytykowałem, napisałem co myślę o twoim komentarzu. Nawet nie wiem czemu piszesz do mnie:"żałośni jesteście ", jak ja tu sam jestem.

Bartek_990

Ale produkujecie się dalej 

Misia_1810

Najbardziej produkujesz się ty hejterko, obrażasz ludzi którzy mają inne zdanie itp. Przypuszczam , że Ty naprawdę jesteś jakaś gówniarę.

ocenił(a) film na 6
Gaia_3

On miał operację poważną. Na szczękę

Gaia_3

Mi on w tym filmie przypomina Hasselhoffa w Słonecznym patrolu jak grał... 

ocenił(a) film na 6
zanetak92

Dokładnie, wygląda jak David

zanetak92

dokladnie tak !!!

Gaia_3

Mi on w tym filmie przypomina Hasselhoffa w

Gaia_3

Szczerze? Filmu jeszcze nie widziałam, ale po obejrzeniu zwiastunu opadła mi szczęka i to nie z zachwytu. I tak sobie pomyślałam, że ten wypadek to ściema, nie ma innej opcji....ale coś mnie tknęło...zajrzałam na jego profil na instagramie, i tam wygląda o wiele lepiej.  Dodać należy, że on wypadek miał chyba w 2022r a nie 2013 jak tu napisali. Do tego mimo że film "Sprawa rodzinna" jest z tego roku, to kręcili go w 2022...co mogłoby potwierdzać, że był dosyć świeżo po wypadku. A tutaj wywiad z przed 2 tygodni, i Zac wygląda całkiem normalnie, więc ta moja teoria zdaje się potwierdzać https://youtu.be/QG2DtPYarTI?si=J_MzuVxLxIIdhrQ0