Wrażenia po filmie przemilczę. Mocniej wstrząsnęła mną twarz Z. Efrona, która coraz bardziej upodabnia się do twarzy braci Bogdanowów w ich fazie końcowej...
Po ocenie na fw nie byłem zainteresowany filmem, ale przez twój komentarz, aż chyba sam sprawdze xD
ja naewt sprawdziłam na filmwebie czy to na pewno Kidman :DD i pomysleć, ze oni sie tak oszpecaja za naprawde duze pieniądze...
dosłownie! Nicole mówi, i to nawet ekspresyjnie, a ruszają się jej tylko usta; górna część twarzy jakby zastygła; tak samo mówiła lalka w czwartej części Toy Story
Zac w 2013 r. poślizgnął się w domu na skarpecie i uderzył o róg fontanny. 36-latek stwierdził, że "kość podbródka zwisała mu z twarzy", a obecny wygląd szczęki to wynik "nadmiernej kompensacji mięśni żwaczy
No nie wiem ? Ale w. BAYWATCH. SŁONECZNY PATROL 2017 wyglądał naprawdę dobrze. A teraz i policzki i szczęka…nie jestem specjalistą ale coś jest nie halo.
Dokładnie tak. Poza tym Zac był i cały czas jest bardzo przystojnym mężczyzną. Zabawne jest to, że wszystkie te osoby, które tak bardzo go krytykują mogą tylko pomarzyć o byciu tak atrakcyjnym lol niech więc każdy najpierw spojrzy na siebie
Wasze hejty są na tym poziomie. To co napisałam jest samą prawdą. Niestety widziałam zdjęcia wielu osób komentujących jego wygląd i powiem jedynie, że żałośni jesteście.
Dziecko ja nie zhejtowalem Zacka, ja nawet go nie skrytykowałem, napisałem co myślę o twoim komentarzu. Nawet nie wiem czemu piszesz do mnie:"żałośni jesteście ", jak ja tu sam jestem.
Najbardziej produkujesz się ty hejterko, obrażasz ludzi którzy mają inne zdanie itp. Przypuszczam , że Ty naprawdę jesteś jakaś gówniarę.
Szczerze? Filmu jeszcze nie widziałam, ale po obejrzeniu zwiastunu opadła mi szczęka i to nie z zachwytu. I tak sobie pomyślałam, że ten wypadek to ściema, nie ma innej opcji....ale coś mnie tknęło...zajrzałam na jego profil na instagramie, i tam wygląda o wiele lepiej. Dodać należy, że on wypadek miał chyba w 2022r a nie 2013 jak tu napisali. Do tego mimo że film "Sprawa rodzinna" jest z tego roku, to kręcili go w 2022...co mogłoby potwierdzać, że był dosyć świeżo po wypadku. A tutaj wywiad z przed 2 tygodni, i Zac wygląda całkiem normalnie, więc ta moja teoria zdaje się potwierdzać https://youtu.be/QG2DtPYarTI?si=J_MzuVxLxIIdhrQ0