Nie będę spoilerował, ale warto poczekać po seansie, bo po napisach są 2 ważne sceny dodatkowe.
Nie mam możliwości wysłać Ci priva, bo masz poblokowane dla osób niebędących w "znajomych", tak więc skrobnę poniżej, a więc BĘDĄ SPOILERY:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. Pierwsza scena to ta gdzie Sonic ma akcję z bandą Robo-Sonic'ów (które na niego napadają) i tyłek ratuje mu nowa postać - Amy, czyli "Sonic W Spódnicy";)
2. Druga scena jest na sam koniec, już po wszystkich napisach. Widać na niej złotą obręcz (tą od teleportacji) leżącą w piasku, a obok niej ktoś stoi. Pokazany jest tylko but, którego jednak nie sposób pomylić. Shadow przeżył.
(nie wiem czemu ucięło) No i wreszcie robo-Sonic i Amy, ją obstawiałem od początku,że się pojawi i może Silver, ale tu widać trzeba poczekać
Szczerze mówiąc, tak przeczuwałem. Uśmiercić Robotnika w Sonicu, to tak jakby uśmiercić Szkieletora w He-Manie;)
Nie sądzę, by Shadow był w stanie się teleportować po tej eksplozji. Sam zresztą powiedziałeś, że branzoleta ta umożliwia mu teleportację, a Shadow ją zdjął, by przekierować całą swoją energię na odsunięcie Lasera. Podejrzewa się, że tym jeżem, który przejmie branzoletę Shadowa będzie Silver z gry "Sonic 2006".
ta bransoleta nie służy do teleportacji. to są inhibitor rings które pomagają shadowowi kontrolować jego moce, bez nich jest zbyt potężny a jego własna sila i możliwości go przerastają co zazwyczaj kończy się utratą przez niego przytomności. teleportacja (chaos control) to naturalna umiejetność shadowa, nie potrzebuje do niej pierścieni