! CIĘŻKA ARTYLERIA KINOWA !!!! to fakt jednakże film jest BARDZO DOBRY ŚWIETNIE ZROBIONY...Obraz narodzin patologi,przemocy,mordu...TO FILM MROCZNY W OBRAZIE,DŹWIĘKU,ZDJĘCIACH,KADRACH,KLIMACIE KTÓRY W MISTRZOWSKI SPOSÓB JEST ZASTOSOWANY I DOPASOWANY...!!! film jest niekonwencjonalny bardzo odważny pokazując nam mroczne strony ludzkiej psychiki.FILM OPARTY NA FAKTACH !!! Z każdą minutą przyciąga jak magnez,kino dla wytrwałych.DOJRZAŁYM WIDZOM POLECAM !!! film z pewnością nie DLA KAŻDEGO....serdecznie pozdrawiam zapraszając na niebanalne kino.
Podpisuję się pod powyższą wypowiedzią.
Nie polecam oglądać z kobietą bo może go nie zrozumieć i po pierwszych minutach oglądania stwierdzić, że jest bez sensu, zryty itp.
Film trzeba obejrzeć w całości.
Mi się bardzo podobał i polecam go do obejrzenia.
To chyba oczywiste, że film trzeba obejrzeć w całości ;)
Wbrew pozorom kobiety są w stanie zrozumieć coś więcej niż tylko komedie romantyczne.
Film widziałam, jest bardzo dobry.
Nie wszyscy oglądają film do końca bo np. im się nie spodobał na początku. Później wystawiają notę i komentarz adekwatny tylko do tych pierwszych minut oglądania.
nie no tekst o kobietach nie na miejscu. widziałam dużo zrytych filmów wbrew pozorom. ale na ten muszę się psychicznie przygotować. to na pewno nie jest film na wieczór z popcornem. :) pozdrawiam
po co ta płciowa dyskryminacja? mi się bardzo podobał film, sądzę że mógłby być dłuższy, pamiętam w nim sporo zbędnych scen, które łącznie z pół godziny miejsca by dały na ciekawsze sceny, min kontynuację tego co widzimy na koniec, skoro 11 morderstw tam było to pokazali naprawdę niewiele, szkoda
Dlaczego kobieta miałaby nie zrozumieć tego filmu? Nie rozumiem tego podziału. Jest nie na miejscu.